Έλενα Ακρίτα: Αποστομωτική στον αέρα του ALPHA - "Συγγνώμη κύριε Χατζή δεν θα..."

Τι την ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Ακρίτα: Αποστομωτική στον αέρα του ALPHA -

Η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε καλεσμένη στον ALPHA καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο Direct και μίλησε για την επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά και για τις πολιτικές τις απόψεις.

Ειδικότερα, στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισα το 2015. Να τα λέμε ανοιχτά τα πράγματα και τον ψήφισα και το 2019.

Μάλιστα πέρσι μου ζήτησαν να γίνω και ευρωβουλευτής και δεν το δέχθηκα γιατί είμαι δημοσιογράφος και θεωρώ ότι το δημοσιογράφος είναι ψαράς και όχι ψάρι! Από κει και πέρα έχω χτυπήσει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία έχω διαφωνήσει μαζί του».

«Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μιλάω για αυτά που γνωρίζω. Όμως, το να ζούμε το 2020 αυτή την δυστροπία που σημαίνει η Ελλάδα, αυτή την μαυρίλα που είναι γύρω μας και μας περιτριγυρίζει και να λέμε, «ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τι στάση κράτησε με το ΝΑΤΟ», συγνώμη κύριε Χατζή δεν θα συμφωνήσω καθόλου! Δείτε ακόμα ποιόν έβαλε στο στόχαστρο.

Συμβαίνουν τα τέρατα» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Ακρίτα. «Είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι. Τι γίνεται λοιπόν… Με πάτε εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να πάει η κουβέντα. Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω»

Έλενα Ακρίτα: Τα «καρφιά» στον Σεφερλή με αφορμή τον Καπουτζίδη - «Καταλάβατε τι προσπαθώ να...»

Με ένα μακροσκελές κείμενο και με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το «Παρά πέντε», "πέταξε" τα "καρφιά" της στον Μάρκο Σεφερλή, η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ζήτησε δημόσια συγγνώμη για επεισόδιο της σειράς «Παρά πέντε» καλεσμένος της εκπομπής «φλΕΡΤ».

«Επειδή μίλησα για λάθη που έχω κάνει κι έβλεπα το Παρά 5 τώρα σε επανάληψη και χαιρόμουν πάρα πολύ που είχα αφήσει κάτι που ο κόσμος το έβλεπε και περνούσε καλά μέσα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Έλεγα τι ωραίο σενάριο έχεις φτιάξει. Ωστόσο παρατήρησα ότι σε ένα επεισόδιο είχα τρανσφοβικά αστεία μέσα που εγώ δεν καταλάβαινα τότε ότι γράφω ένα τρανσφοβικό αστείο κι ότι μπορεί να στενοχωρεί έναν άνθρωπο.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό, μακάρι όταν θα ξαναπαιχτεί το Παρά 5 να έχει μία σήμανση εκεί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι, εγώ το αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά. Αν έκοψες το όργανό σου και τέτοια. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και το τι θέλει να είναι. Θέλω να ξέρουν ότι εκτιμώ και στηρίζω αφάνταστα τον αγώνα τους και των οικογενειών τους. Τουλάχιστον στην Πρισίλα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό».