Ο Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πρώτη φορά την απιστία του - Η αναφορά στον χωρισμό με την Λασκαράκη

"Έχω κάνει παρασπονδία..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πρώτη φορά την απιστία του - Η αναφορά στον χωρισμό με την Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct και αποκάλυψε πάρα πολλά! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Βάσω Λασκαράκη αλλά και σε κάποιες απιστίες που έχει κάνει.

Οι αποκαλύψεις του Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό με την Λασκαράκη αλλά και για μια απιστία του παρελθόντος

«Με την Βάσω ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη, την Εύα. Γνωριστήκαμε στην Πολυκατοικία στο 2008.

Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν δύο και τρία και τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν σχέση για δύο και τρεις μήνες. Κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός.»!

Τσιμιτσέλης συνέντευξη Driect χωρισμός Βάσως Λασκαράκη

Και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει τύχει να κάνει την παρασπονδία του εν μέσω σχέσης. Συγκεκριμένα ο Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Έχω κάνει παρασπονδία εν μέσω σχέσης. Δε θα πω απάτησα. Πολλές φορές όταν έχεις μια σχέση, κάποια στιγμή τελειώνει.

Εσύ για να το συνειδητοποιήσεις περνάει κάποιος χρόνος. Έχει τελειώσει ήδη η σχέση και μετά ή δεν έχεις το κουράγιο να το τελειώσεις ή δεν έχει ο άλλος. Οπότε είναι αυτό το μεσοδιάστημα που σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχεις κάποια άλλοθι»!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αφοπλιστική απάντησή του για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι ενώ έδωσε και μία πραγματικά αφοπλιστική απάντηση για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι έχει τραβήξει εδώ και καιρό χωριστούς δρόμους μιας και η γνωστή ηθοποιός είναι πλέον παντρεμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

Αυτή είναι η αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Ο ηθοποιός έδειξε να είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και έτσι δε δίστασε να μιλήσει και για την πρώην σύζυγό του.

Έτσι, όταν κάποιος τον ρώτησε για ποιο λόγο χώρισαν εκείνος απάντησε: «Φτιάξε καφέ να στα πω». Στη συνέχεια κάποιος τον ρώτησε ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Λευτέρη Σουλτάτο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αποφεύγει την απάντηση.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης Λευτέρης Σουλτάτος

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του αφού αγόρασε νέα μεζονέτα με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες