Μαρίλια Μητρούση: Αποκαλύπτει για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - "Οι μυϊκοί πόνοι είναι αυτοί που..."

Ξέσπασε για την ανευθυνότητα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρίλια Μητρούση: Αποκαλύπτει για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό -

Η Μαρίλια Μητρούση κόρη του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο Πάμε Δανάη για το πως περνάει την δική της περιπέτεια.

Μάλιστα, η κόρη του Μιχάλη Μητρούση ξέσπασε για την ανευθυνότητα ορισμένων, εξαιτίας των οποίων κόλλησε και η ίδια κορωνοϊό.

«Είμαι καλύτερα μπορώ να πω, έχουν υποχωρήσει όλα τα συμπτώματα. Όσφρηση γεύση μηδέν! Οι μυϊκοί πόνοι είναι αυτοί που με ταλαιπώρησαν. Κόλλησα σίγουρα στη δραματική σχολή, εκτός όμως, γιατί όταν βγαίνουν έξω βγάζουν όλοι την μάσκα». Νέο ρεκόρ κρουσμάτων αναμένεται σήμερα.

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρίλια Μητρούση

Από τον πανίσχυρο ιό δεν ξέφυγε ούτε η Μαρίλια Μητρούση, η οποία ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, παρόλο που τηρούσε στο έπακρο τα μέτρα και ήταν εξαιρετικά προσεκτική.

Μάλιστα, μίλησε και για τα συμπτώματά της και εξήγησε πόσο σημαντική είναι η πανδημία για όλους.

Η ανερχόμενη, ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο enikos.gr και τον Βασίλη Μπουζιώτη και αποκάλυψε ότι πρόσεχε πολύ και φορούσε συνέχεια μάσκα.

«Ανήκω σε αυτούς που πρόσεχαν πάρα πολύ κι έπαιρνα όλα τα μέτρα-απολύμανα μέχρι και το κλειδί του αυτοκινήτου όταν το έπαιρνα από τον βενζινά. Δεν έβγαζα τη μάσκα μου ούτε λεπτό στη δραματική σχολή όπου φοιτώ, είχα κόψει τις εξόδους και τις συναθροίσεις εδώ και μήνες...

Ήμουν τόσο σχολαστική, πρόσεχα τόσο πολύ, κυρίως για να μη βάλω σε κίνδυνο τον μπαμπά μου που είχε περάσει μια ταλαιπωρία με την υγεία του κι όμως κόλλησα κι αυτό είναι τρομακτικό αν το σκεφτείς...Μια στιγμή να βγάλεις τη μάσκα και γειά σου-πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος», είπε η Μαρίλια Μητρούση, τονίζοντας πως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν άρχισε να έχει δέκατα και ξερόβηχα:

«Ναι, φοβήθηκα πολύ. Νομίζεις πως πεθαίνεις. Μετά, για δύο μέρες είχα 38,5 και έπειτα ευτυχώς έπεσε ο πυρετός. Μου έχει μείνει μια τρομερή κόπωση, δεν έχω ακόμα γεύση και όσφρηση και πόνους τύπου... σε δέρνουν. Πρέπει να προσέχουν όλοι! Πρέπει να προφυλάσσονται. Έβλεπα γύρω μου άτομα που δεν φορούσαν καν μάσκα λες και δεν έτρεχε τίποτα!

Ανεγκέφαλα! Δεν μπορεί να παίζεις μ’ αυτά είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Παλεύω με τον κορονοϊό και πηγαίνω καλύτερα, αλλά άλλοι ταλαιπωρούνται πολύ, διασωληνόνονται κι άλλοι χάνουν τη ζωή τους. Ας αφυπνιστούν όλοι! Αυτό προτείνω, για αυτό και μοιράζομαι μαζί σου την περιπέτειά μου αυτή που με τρόμαξε πάρα πολύ».