Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πως επιστρέφει το Fame Story!

Αποκάλυψε και για το J2US

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πως επιστρέφει το Fame Story!

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στο Ευτυχείτε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, το νέο του τραγούδι και αποκάλυψε τι θα γίνει με το J2US και αν θα επιστρέψει το Fame Story αλλά και ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς δεν θα βγει το J2US. Πιστεύουμε ότι όσο πιο νωρίς βγούμε, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου πω πάρα πολλά για το Fame Story, όπως καταλαβαίνεις. Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πολύ να συμμετέχω. Με ενδιαφέρει η τηλεόραση και η παρουσίαση, αλλά σε δεύτερο χρόνο. Δείτε εδώ και ποια η σχέση του με την Μάρω Λύτρα που ήταν ζευγάρι εκείνη την περίοδο.

"Έχουμε αναλάβει την παραγωγή και για ένα reality επιβίωσης” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραφώτης.

Κώστας Καραφώτης: H απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story

Ο Κώστας Καραφώτης έκανε μια απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story. Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι που πρόβαλε πριν πολλά χρόνια ο ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Καραφώτης πήγε στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή εκείνη που άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

«Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story, ήταν σαν τραίνο που τρέχει με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίνεις να δεις και να νιώσεις τίποτα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Κώστας Καραφώτης: Μιλά για πρώτη φορά για την Εύη Σαλταφερίδου

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κώστας Καραφώτης δε δίστασε να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor, Εύη Σαλταφερίδου, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποκαλύπτει πόσο καιρό είναι μαζί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δείχνει να περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και όχι άδικα, αφού πέρα από την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή του στο J2US, ως coach της Βίκυς Χατζηβασιλείου, δείχνει να είναι και πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το J2US, δείτε εδώ ποια ζευγάρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση στο επόμενο επεισόδιο.

Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση τους και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δίνει πολλές πληροφορίες καθώς δεν ωφελούν σε τίποτα.