Παντελής Θαλασσινός: "Οι τραγουδιστές που βγαίνουν στην τηλεόραση να ζητούν..."

Η ανάρτηση στο Facebook

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παντελής Θαλασσινός:

Όπως όλοι οι περισσότεροι καλλιτέχνες που έχουν έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, έτσι και ο Παντελής Θαλασσινός θέλησε μέσα από μια ανάρτηση του να τοποθετηθεί.

Η δημοσίευση του γνωστού τραγουδιστή έγινε μετά τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση και αφορούν τα κλειστά θέατρα και την απαγόρευση συναυλιών.

«Παρακαλώ πολύ όλους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι καλούνται στην τηλεόραση, να απαιτούν αμοιβή. Είναι συναδελφικό να αξιώνεις αμοιβή. Μία εμφάνιση στην τηλεόραση συμφωνώ, ότι είναι διαφήμιση, όμως όταν δεν υπάρχουν δουλειές και χώροι, να σε δει και να σ’ ακούσει κάποιος, είναι άχρηστη, είναι κοροϊδία και μια φούσκα. Το μόνο που κάνεις είναι να τους εξυπηρετείς. Η τηλεόραση σ αυτές τις μέρες, είναι το μαγαζί με το περισσότερο κέρδος, δύναμη κ αλαζονεία». Δείτε όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Δείτε την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού στο Facebook:

θαλασσινός κορωνοιός

Θοδωρής Αθερίδης: Ξεσπά κατά των αρνητών κορωνοϊού - "Οφείλουμε να..."

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πάμε Δανάη και μίλησε για τον ρόλο του ως παππούς αλλά και για του αρνητές του κορωνοϊού.

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «Έλα και θα δεις», στην οποία πρόκειται να συνεργαστεί με τη Σεμίνα Διγενή και θα είναι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την πανδημία του κορvνοϊού.

«Η συντριπτική πλειοψηφία δεν κινδυνεύει από τον ιό. Οφείλουμε να δείξουμε μία σοβαρότητα. Οφείλει η ανθρωπότητα να δείξει μία πειθαρχία», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας: «Δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη ψεκασμένους, θα πω: Αρνητές. Εγώ δεν είμαι αρνητής, ξέρω πολύ καλά ότι αυτή η πανδημία ισχύει».

«Ακούστε κάποιον που λέει ότι δεν υπάρχει κορvνοϊός, προσπαθήστε να τον πιστέψετε, θα δείτε ότι…. ησυχάζετε και χαλαρώνετε και φεύγει ο φόβος. Αυτό τους κάνει να είναι αρνητές. Δεν θέλουν να σταθούν αντάξια σαν ίσος προς ίσο μπροστά στον κίνδυνο», δήλωσε ακόμα.

«Μη δέχεστε να πειθαρχήσετε σε μέτρα που σας βάζει η κυβέρνηση. Το κόλπο είναι νομοθετήστε μόνοι σας», προέτρεψε στη συνέχεια τους πολίτες, τονίζοντας ότι μπορούμε να φοράμε τη μάσκα για να προσταυτεύσουμε εμάς και τους γύρω μας χωρίς να το έχει επιβάλλει κάποιος.

«Ό,τι γλυκύτερο θα μπορούσε να τύχει στη ζωή μου, μού έτυχε», δήλωσε για τον ρόλο του παππού, αναφέροντας ότι πηγαίνει στο σπίτι της κόρης του και απολαμβάνει να παίρνει αγκαλιά τον εγγονό του.