The 2night show: Οι αποψινοί καλεσμένοι και όσα θα δούμε!

Ποιοι θα είναι;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The 2night show: Οι αποψινοί καλεσμένοι και όσα θα δούμε!

Στο σημερινό The 2night show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί την Αλεξάνδρα Παντελάκη, το Λευτέρη Πανταζή και τον Άγγελο Κατσιλιανό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2night Show την Αλεξάνδρα Παντελάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την πολυετή πορεία της στην υποκριτική και για τον ρόλο της «Φωτεινής» που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες». Πώς νιώθει που υποδύεται τη φυλακισμένη; Ποια είναι η σχέση της με τη Μαρία Κίτσου όταν κλείνουν οι κάμερες; Πώς αντέδρασε όταν ο σκηνοθέτης της σειράς, της ζήτησε να βάψει τα ξανθά μαλλιά της …μαύρα; Τέλος, αναφέρεται στον ευτυχισμένο γάμο της με τον ζωγράφο Τάκη Τζίφα σε ηλικία 48 ετών και αποκαλύπτει την ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του.

Στο «The 2Night Show» έρχεται ο λατρεμένος Λευτέρης Πανταζής σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά για την επιτυχημένη του καριέρα στη μουσική και αποκαλύπτει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια που λατρεύτηκαν από το κοινό. Γιατί δηλώνει άνθρωπος της μέρας και όχι της νύχτας και ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος του; Τι θυμάται από την παρουσία του στις πίστες και ποιο περιστατικό δεν θα ξεχάσει ποτέ; Τέλος, αναφέρεται στη συμμετοχή του στο Just The 2 Of Us και αποκαλύπτει το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί η κόρη του, Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ και την απίστευτη εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή.

πανταζής 2night show

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και ο Άγγελος Κατσιλιανός, γνωστός στο Instagram και ως Katsi 22. Ο νεαρός Instagramer μιλά για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική, για τους μετανάστες γονείς του, τα 8 αδέρφια του, καθώς και για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα, ως «ερωτικός μετανάστης», για χάρη της κοπέλας του. Τέλος, αναφέρεται στην επαγγελματική ενασχόληση του με το Instagram, στα χιουμοριστικά βιντεάκια και τις επικές φάρσες που ανεβάζει και τρελαίνει το κοινό.

the 2 night show

The 2night: Σάστισε ο Αρναούτογλου με το φόρεμα της Μιχαλοπούλου από το GNTM - Θανατηφόρο σκίσιμο

Η αγρότισσα του GNTM, όπως πολλοί την χαρακτήριζα, Μαρία Μιχαλοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του The 2night show και άφησε άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο με τις αποκαλύψεις που έκανε για όσα βίωσε μετά την έξοδό της από το ριάλιτι του STAR, όσο και με την εμφάνισή της.

Οι αποκαλύψεις της Μιχαλοπούλου στον Αρναούτογλου και η απίστευτη εμφάνισή της

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μιχαλόπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα άγχος τι θα πουν οι συγχωριανοί μου στον πατέρα μου, μην με κουτσομπολέψουν. Όταν όμως βγήκα από το GNTM και πήγα στο χωριό, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχα φυσικά πάρα πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει μέχρι τότε ποτέ και βρήκαν ευκαιρία να μου μιλήσουν».

«Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν πεντέμισι μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από πεντέμισι μήνες ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρώην παίκτρια του GNTM. «Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία.»

«Μετά το GNTM χρειάστηκα μια περίοδο προσαρμογής που για μένα κράτησε τρεις εβδομάδες» κατέληξε η Μαρία Μιχαλοπούλου.