Ανακοίνωση του ALPHAtv για τον Αντώνη Σρόιτερ

Τι θα δούμε απόψε στο Tik Talk;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση του ALPHAtv για τον Αντώνη Σρόιτερ

Μόλις πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε μία νέα ανακοίνωση του ALPHAtv για την εκπομπή Tik Talk που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Μετά τα όσα έγιναν με τον Γρηγόρη Πετράκο, θα δούμε ένα νέο επεισόδιο με ένα ενδιαφέρον θέμα.

Μία Ελληνίδα κι ένας Τούρκος. Μία Τουρκάλα κι ένας Έλληνας. Τα δύο παντρεμένα ζευγάρια μιλούν στο Tik Talk για τον έρωτα και την αγάπη που μπορούν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές.

Καλεσμένοι στο πλατό η Αλίκη Πετρή με τον Volkan Bayraktar, από τον Βόλο, και ο Τσίκος Μαγιάφης με την Hyrigul Bacirci, από το Καστελόριζο.

Αντώνης Σρόιτερ: Η πρώτη αντίδραση για το κόψιμο της εκπομπής του στον ALPHA - «Είμαι της άποψης...»

Ο Αντώνης Σρόιτερ πραγματοποίησε την πρώτη του αντίδραση μετά το σάλο που ξέσπασε με την εκπομπή του στον ALPHA και τις κατηγορίες του Γρηγόρη Πετράκου.

Το θέμα της εκπομπής ήταν “κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας”, με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό, καθώς και τον παιδίατρο - λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ενώ, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε απίστευτες δημόσεις καταγγελίες ειδικά πριν γίνει γνωστό πως η εκπομπή κόπηκε.

Πριν από λίγη ώρα, ο Αντώνης Σρόιτερ μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Twitter θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Αντώνης Σρόιτερ Tik Talk ALPHA