Θετικός στον κορωνοϊό παρουσιαστής του ALPHAtv

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό παρουσιαστής του ALPHAtv

Ένας από τους παρουσιαστές του ALPHAtv ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε κι αυτός θετικός στον κορωνοϊό παρόλο που πρόσεχε πολύ και τηρούσε τα μέτρα.

Ο ίδιος τόνισε πως έχει θετική σκέψη και από την πρώτη στιγμή που έμαθε το αποτέλεσμα του τεστ του, ενημέρωσε όλες τις επαφές του.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής του ALPHAtv που είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή Οδηγός Καλής Ζωής.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορωνοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα.

Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ.

Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί ...κι αυτό θα περάσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορονοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορονοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί ...κι αυτό θα περάσει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_) στις

Πέρα από τον παρουσιαστή του ALPHAtv θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

Θετικός διαγνώστηκε στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thestival.gr, ο δήμαρχος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κυρίζογλου περνάει την νόσο χωρίς να έχει συμπτώματα.

Την ίδια ώρα, εκθετική αύξηση στα κρούσματα κορωνοϊού παρατηρείται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τετάρτης, καθώς τρεις περιφέρειες κατέγραψαν τριψήφιο αριθμό περιστατικών.

Ο λόγος για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία καταγράφηκαν 823 νέα κρούσματα του ιού, την Αττική με 588 μολύνσεις και τη Λάρισα με 111. Εκτός αυτών, στη Δράμα βεβαιώθηκαν 85 νέα κρούσματα και 61 ακόμα στον Εβρο.

Επιστρέφει το 13033! Δείτε πως θα γίνονται οι μετακινήσεις!

Πηγή: iefimerida.gr