The Bachelor: «Έχει πάρει κιλάκια...» - «Έσταξε» φαρμάκι η Αντζελίνα

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: «Έχει πάρει κιλάκια...» - «Έσταξε» φαρμάκι η Αντζελίνα

Η Αντζελίνα βρήκε πάλι την ευκαιρία να ρίξει το φαρμάκι της, με την παίκτρια του «The Bachelor» μάλλον να βρίσκει όλες τις συγκατοίκους της εύσωμες, αφού σχολιάζει ασταμάτητα για τα κιλά που έχουν πάρει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάλεσε σε μια τετράδα δοκιμασιών τα κορίτσια, με έπαθλο λογικά ένα ατομικό ραντεβού μαζί του και σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, η Νικόλ δέχθηκε το αιχμηρό σχόλιο της Αντζελίνας.

Η τελευταία την αποκάλεσε «χοντρή», όπως και κάποια άλλη συμπαίκτριά της νωρίτερα, τονίζοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά του δικού της σώματος, αφού θεωρεί τον εαυτό της μια καλλονή. Νωρίτερα βέβαια, η Σία έγδυσε τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

The Bachelor: Αγνώριστη η Έλενα Μπάση σε βίντεο του 2013 - Καστανή και με λεπτά φρύδια

Αγνώριστη ήταν όπως είδαμε σε ένα βίντεο του 2013 η Έλενα Μπάση, την οποία γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor. Τότε ήταν καστανή και τα φρύδια της ήταν λεπτά, μιας και έτσι τα ήθελε η μόδα.

Η Έλενα Γύμπαση, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είναι τραγουδίστρια, έχει όμως σπουδάσει και θέατρο στο “Θέατρο των Αλλαγών”, ενώ παλιότερα υπήρξε πρωταθλήτρια στην σκοποβολή.

Η ηλικία της συζητήθηκε πολύ τόσο από τους χρήστες του Διαδικτύου όσο και από τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο αποκάλυψε πόσο είναι στα αλήθεια δείχνοντας την ταυτότητα της στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Από τις πρώτες της εμφανίσεις στην πίστα ήταν αυτή στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά στη Θεσσαλονίκη. Δισκογραφικά το πρώτο της βήμα το έκανε με την υπογραφή του Χρήστου Κεμανετζίδη το 2006 κυκλοφορώντας από την MBI ένα cd με 12 τραγούδι με τίτλο “Κοίτα με στα μάτια”.

To 2008 συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη και κυκλοφορεί το single “Δεν το συζητάω” σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα. Δύο χρόνια μετά (2010) κυκλοφορεί από την Universal Music ένα ολοκληρωμένο cd με 10 τραγούδια με τίτλο “Εδώ αγαπάνε”.

Το 2014 συνεργάστηκε με τον Βαλεντίνο και έκανε τη διασκευή του τραγουδιού “Να σ’ αγαπώ ήντα ‘θελα”, σε ενορχήστρωση του Χριστόδουλου Σιγανού και του Κωνσταντίνου Παντζή. Έχει συνεργαστεί με τον Πάνο Κιάμο, τον Σταμάτη Γονίδη, την Αντζελα Δημητρίου, τον Θέμη Αδαμαντίδη κ.α.

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε το Έλα Να Πάμε Σε Ένα Μέρος (Valentino 2020 Remix) σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κονιτόπουλου. Πρόκειται για διασκευή του γνωστού τραγουδιού σε ενορχήστρωση: Χριστόδουλος Σιγανός / Γιάννης Ιερεμίας.