The 2night show: Ανακοίνωσε καταλάθος στον αέρα πως φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες

Έμεινε ο Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Ανακοίνωσε καταλάθος στον αέρα πως φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες

Για ακόμα ένα βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show ήταν μια ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες η οποία καταλάθος πάνω στην ροή του λόγου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στη σειρά αργά ή γρήγορα θα τελειώσει!

Η αποκάλυψη στο The 2night show για τις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος φυσικά για την Αλεξάνδρα Παντελάκη, γνωστή και ως "Φωτεινή" στην σειρά! Η ίδια σημείωσε πως «40 χρόνια κάνω θέατρο αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό… Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ».

Παντελάκη φεύγει από Άγριες Μέλισσες The 2night show ΑΝΤ1

«Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα» πρόσθεσε, επίσης, η ηθοποιός συνεχίζοντας αινιγματικά: «Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς». Έτσι, ίσως, επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο ρόλος της θα ολοκληρωθεί. «Μες στην καραντίνα που είμαστε όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφωνάει ο Λευτέρης Χαρίτος από τις Άγριες Μέλισσες, που εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφωνάει και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο Τρίτο Στεφάνι».

Επίσης, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως «τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαϊτειο και στα κελιά των παλιών τροφίμων. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που αφέθηκα να νιώσω πως θα ήταν να ζεις εκεί».

Γλυκά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, η Αλεξάνδρα Παντελάκη στον ΑΝΤ1…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Πώς θα φύγει η Φωτεινή από τις Άγριες Μέλισσες - Αποκάλυψη

Ακόμα ένας θάνατος θα μαυρίσει την καρδιά της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες! Η συγκρατούμενή της "Φωτεινή" πρόκειται να ξεψυχήσει από πυροβολισμούς!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είδαμε τρεις θανάτους να συγκλονίζου το Διαφάνι, ο Κλεομένης, η Θεοδοσία και ο Κυπραίος ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη σειρά. Ωστόσο, το κακό δεν σταματά εκεί…

Τις επόμενες μέρες έρχεται και τέταρτος θάνατος. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Ελένη θα προσπαθήσει να αποδράσει και η Φωτεινή θα την βοηθήσει. Την ώρα της απόδρασης γίνεται μια μεγάλη συμπλοκή, πέφτουν πυροβολισμοί και η Φωτεινή χάνει τη ζωή της.

Η Ελένη φεύγει και στη διαδρομή γίνεται ένα φοβερό τροχαίο. Η Σταμίρη σώζει τη ζωή μιας κόρης υπουργού κι έτσι της δίνεται χάρη και τα ισόβια γίνονται 5 χρόνια.