Έφυγε έξαλλη από γνωστό μαγαζί η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Απίστευτο περιστατικό

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε έξαλλη από γνωστό μαγαζί η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Απίστευτο περιστατικό

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη την Πέμπτη ενώ βρισκόταν σε γνωστό μαγαζί με την οικογένειά της.

Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια πήγε σε εμπορικό κατάστημα με τα παιδιά της που ήθελαν να αγοράσουν κάτι πριν το lockdown και βρήκε όχι μόνο συνωστισμό, αλλά και ελλιπή μέτρα προστασίας.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το περιστατικό που βίωσε σε γνωστό μαγαζί

«Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε! Σηκώθηκα κι έφυγα. Σε ένα μαγαζί που δεν θέλω να κατονομάσω τους έκανα παρατήρηση, δεν τηρήθηκαν καθόλου τα μέτρα προστασίας, οι άνθρωποι δεν κρατούσαν αποστάσεις, ήταν συγχρωτισμένα άτομα στο ταμείο.

Γενικά δε μου αρέσει να κάνω παρατηρήσεις επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιώ την όποια αναγνωρισιμότητά μου για να κουνήσω το δάχτυλο αλλά επειδή έτυχε και είχα τα παιδιά μου τους λέω ότι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αν φάτε πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο από την είσπραξη που θα κάνετε. Σας παρακαλώ, να είμαστε τόσο προσεκτική και να την πάθουμε τελευταία μέρα έτσι;».

Διαβάστε εδώ τα νέα μέτρα της κυβέρνησης αναλυτικά!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που φούντωσαν τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη

Μια δική της εξομολόγηση θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του Happy Day αναφερόμενη σε ένα αστείο περιστατικό. Πριν από αρκετό καιρό, όπως αποκάλυψε η ίδια είχαν φουντώσει φήμες πως είναι έγκυος λόγω κάποιων φωτογραφιών που είχαν κυκλοφορήσει.

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια του ALPHA, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το καλοκαίρι την έπαιρναν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και την ρωτούσαν αν περιμένει κι άλλο παιδάκι.

"Δεν την έχω πάθει εγώ να με παίρνει ο Νίκος ο Γεωργιάδης το καλοκαίρι και να μου λέει “Πας για το τέταρτο;”, γιατί είχε κάτι φωτογραφίες που πέταγε η κοιλίτσα. Αφού πετάει πάντα η κοιλίτσα μου.".

Δείτε εδώ το σπιτικό ρόφημα που πίνει η Σταματίνα κι έχει αυτό το απίστευτο κορμί!