The Bachelor - Highlights 5/11: Η άσχημη συμπεριφορα της Αντζελίνας και η νέα παίκτρια «αγγούρι»

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor - Highlights 5/11: Η άσχημη συμπεριφορα της Αντζελίνας και η νέα παίκτρια «αγγούρι»

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 5/11 επεισόδιο του The Bachelor με την άσχημη συμπεριφορα της Αντζελίνας, αλλά και όταν μπήκε μέσα στη βίλα η νέα παίκτρια την οποία χαρακτήρισαν «αγγούρι».

Επεισοδιακά ξεκίνησε το The Bachelor, καθώς ο Παναγιώτης επισκέφθηκε τα κορίτσια στην πισίνα του σπιτιού, όπου σημειώθηκε ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό. Μόλις τον είδε η Σία, τον πλησίασε και τον έγδυσε κανονικά.

Μέσα από μία κάρτα, ο Παναγιώτης είχε ενημερώσει τα κορίτσια πως θα οργανώσει ένα πάρτι στην πισίνα και έτσι τους είχε ζητήσει να φορέσουν όλες τα μαγιό τους.

Μόλις τον είδαν τα κορίτσια παρατήρησαν ότι φοράει το λευκό του πουκάμισο και τόνισαν πως θα ήταν καλύτερο να το βγάλει. Η Σία έκανε τα λόγια πράξη, τον πλησίασε και του άνοιξε το πουκάμισο με τις υπόλοιπες παίκτριες να το σχολιάζουν έντονα. Δείτε εδώ ποια παίκτρια του The Bachelor άρχισε δίαιτα μόλις βγήκε από το παιχνίδι.

The Bachelor: «Έχει πάρει κιλάκια...» - «Έσταξε» φαρμάκι η Αντζελίνα

Η Αντζελίνα βρήκε πάλι την ευκαιρία να ρίξει το φαρμάκι της, με την παίκτρια του «The Bachelor» μάλλον να βρίσκει όλες τις συγκατοίκους της εύσωμες, αφού σχολιάζει ασταμάτητα για τα κιλά που έχουν πάρει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάλεσε σε μια τετράδα δοκιμασιών τα κορίτσια, με έπαθλο λογικά ένα ατομικό ραντεβού μαζί του και σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, η Νικόλ δέχθηκε το αιχμηρό σχόλιο της Αντζελίνας.

Η τελευταία την αποκάλεσε «χοντρή», όπως και κάποια άλλη συμπαίκτριά της νωρίτερα, τονίζοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά του δικού της σώματος, αφού θεωρεί τον εαυτό της μια καλλονή.

The Bachelor: «Πάγωσαν» όλοι με τη νέα παίκτρια - «Και βλέπω ένα αγγούρι με μαλλιά...»

Στο επεισόδιο του The Bachelor, είδαμε μία νέα παίκτρια να μπαίνει στο παιχνίδι και τα υπόλοιπα κορίτσια να παγώνουν κανονικά με την είσοδό της στον κήπο. Μάλιστα η Αντζελίνα έσταξε φαρμάκι από την αρχή και την χαρακτήρισε αγγούρι με μαλλιά.

Τη στιγμή, που ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήγε να ζητήσει από τις κοπέλες να πουν κάτι όμορφο από την παιδική τους ηλικία, εμφανίστηκε ξαφνικά μια κοπέλα, η οποία έφερε τα πάνω κάτω, με την Εριέττα μάλιστα να σπάει κατά λάθος το ποτήρι από τον εκνευρισμό της.

Ο λόγος γίνεται για τη Στέλλα, η οποία είναι 23 ετών και επαγγέλεται διαιτολόγος. Η έλευση της έφερε πανικό στο πάρτι, με την ίδια άμεσα να μιλά με τον Βασιλάκο και να κάνουν μια πρώτη γνωριμία.

The Bachelor: Εκτός εαυτού η Αντζελίνα - «Εσύ μωρή...»

Σε μια αδιανόητη επίθεση προχώρησε μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο η Αντζελίνα, στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor με την ίδια να την αποκαλεί «λούλα» και να επιχειρεί να τη βάλει στη θέση της, μετά την αντίδρασή της σε ένα λάθος.

Ο Παναγιώτης θέλησε μαζί με τη συνδρομή του δημοσιογράφου, Γιώργου Σατσίδη, να θέσει ένα παιχνίδι ερωτήσεων στα κορίτσια, με το έπαθλο να είναι ένα ατομικό ραντεβού μαζί του και σε αρκετές περιπτώσεις οι απαντήσεις σκόρπισαν γέλιο και… φαρμακερές ατάκες.

Σε μία από αυτές η Αντζελίνα έδωσε λανθασμένη απάντηση και η Νικόλ πανηγύρισε για αυτό, με την αντίδραση όμως να έρχεται άμεσα. «Εσύ μωρή λούλα τι σηκώνεσαι, δεν είσαι σε στάβλο», της είπε η Αντζελίνα.

Νικήτρια της δοκιμασίας, πάντως, ήταν η Άννα, που κέρδισε και το ραντεβού.

The Bachelor: Η Αντζελίνα κομμάτιασε το τριαντάφυλλο της Άννας

Σε μια αδιανόητη κίνηση προχώρησε η Αντζελίνα στο «The Bachelor», με την παίκτρια να μοιάζει να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και να επιτίθεται, μάλιστα, στην Άννα μόλις αυτή γύρισε στη βίλα, κομματιάζοντάς της το τριαντάφυλλο.

Η Άννα ήταν εκείνη, που κέρδισε το ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μετά την νίκη της στο παιχνίδι με τις υπόλοιπες, όπου ήταν πιο έξυπνη και πήρε την ευκαιρία της.

Ο Βασιλάκος, μάλιστα, της έδωσε τριαντάφυλλο στο τέλος, εγγυώμενος την ασυλία της. Μόλις εκείνη γύρισε στη βίλα, άρχισε… η ανάκριση, με την Αντζελίνα - η οποία νωρίτερα επιτέθηκε και στην Νικολέττα - μάλιστα να έρχεται μπροστά της και να της κόβει το τριαντάφυλλο, αν και η Άννα διόλου θορυβήθηκε και, αντιθέτως, της είπε ότι με τέτοιες κινήσεις δείχνει τη ζήλεια της.