Ήρθε η επιβεβαίωση - Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor

«Ισχύει απόλυτα ότι είμαστε ζευγάρι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήρθε η επιβεβαίωση - Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor

Παίκτης του Big Brother, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι, βρίσκεται σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor και μάλιστα, είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγοε για τον Βλαδίμηρο Νικόλα, ο οποίος όταν αποχώρησε ερωτεύτηκε, Σαμάνθα Στόκμαγιερ, η οποία επίσης, έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ισχύει απόλυτα ότι είμαστε ζευγάρι. Μόλις κατέβηκα στην Κύπρο έτυχε να έχουμε έναν κοινό γνωστό και είχαμε βγει έξω. Όσο μιλάγαμε τόσο βρίσκαμε και άλλα πράγματα ότι έχουμε κοινά και προχώρησε το πράγμα αρκετά γρήγορα. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε χωρίς να αποκαλύπτει αν η σχέση τους έχει... ολοκληρωθεί και ερωτικά.

Όσον αφορά την Άννα Μαρία είπε: «Ένα μεγάλο ποσοστού αυτού που κάνει μπορεί να είναι και θέατρο. Συνήθως όταν τσακωνόταν η Σοφία ξεκινούσε εκείνη τον καυγά. Την καλύτερη στρατηγική την έχει η Άννα Μαρία. Όλη αυτή η υπερβολή δουλεύει τέλεια».

Βλαδίμηρος Νικόλα: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρηση του από το Big Brother

Μπορεί ο Βλαδίμηρος Νικόλα να αποτελεί παρελθόν από το σπίτι του Big Brother, αλλά όχι από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο νεαρός πρώην παίκτης του Μεγάλου Αδερφού, βρέθηκε στο Tokyo Joe, καλεσμένος του Νεκτάριου Σκαμνάκη. Εκεί συνάντησε καλούς φίλους αλλά και τον Jay Prodan, τον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από το ριάλιτι. Μαζί τους, βρέθηκαν και η η Χριστίνα Γούλα και η Τίνα Μελά.

Να σημειώσουμε πως μπορεί ο Βλαδίμηρος Νικόλα με τον Jay Prodan να μην συναντήθηκαν μέσα στο σπίτι και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά εκτός. Δείτε εδώ την αποχώρηση του Βλαδίμηρου από το live της Παρασκευής.

Βλαδίμηρος Νικόλα Big Brother

Βλαδίμηρος Νικόλα Jay Prodan Big Brother