Έρρικα Πρεζεράκου: Δραματική έκκληση βοήθειας για την 7χρονη ανιψιά της

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Δραματική έκκληση βοήθειας για την 7χρονη ανιψιά της

Δύσκολες στιγμές περνά η 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλλάκη και η οικογένεια της, μέλος της οποίας είναι και η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία ζητά δημόσια βοήθεια για το πρόβλημα υγείας της μέσα από το "Αλήθειες με την Ζήνα"

Η μικρή Αναστασία κόρη της Ξένιας Πρεζεράκου αδερφής της Έρρικας και του Ηλία Τριανταφυλλάκη διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Το κοριτσάκι πρέπει να ταξιδέψει στην Αμερική άμεσα και να υποβληθεί σε θεραπεία κάτι που κοστίζει πολύ. Έτσι έχει ανοίξει ένας δημόσιος λογαριασμός συνεισφοράς και η Έρρικα έδωσε παραπάνω πληροφορίες για αυτό,

Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αναστασία μας χρειάζεται όλους κοντά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι 7 χρονών και να παλεύεις για τη ζωή σου», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Πριν από λίγο καιρό της κάναμε τα γενέθλιά της και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι του χρόνου δεν θα της τα κάνουμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας», πρόσθεσε.

Δείτε την έκκληση της Έρρικας Πρεζεράκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Κινείται νομικά η Έρρικα Πρεζεράκου - Η μήνυση μετά τον τραυματισμό της

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου, από προπέλα σκάφους που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα δάκτυλά της, κινείται νομικά, ξεκινώντας τις μηνύσεις.

Αυτό το διάστημα αναρρώνει και ετοιμάζεται με τους δικηγόρους της να καταθέσει μήνυση, στον οδηγό του ταχύπλοου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Γούλα για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Στη μήνυση που έχει κατατεθεί από την πλευρά της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ περιγράφεται, αναλυτικά, όλο το χρονικό του ατυχήματος και αναφέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις ευθύνες που αναλογούν στο πρόσωπο που οδηγούσε το ταχύπλοο, εκείνη την στιγμή.