My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα με τις μπηχτές της Χριστίνας!

Αποκαλύψεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα με τις μπηχτές της Χριστίνας!

Χαμός επικράτησε στο My Style Rocks με τα αίματα να ανάβουν μεταξύ Αρετής Χριστίνας και Μικαέλας. Οι τρείς κοπέλες δεν σταμάτησαν να λογομαχούν με την Χριστίνα να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Στο επίκεντρο η Μικαέλα με τη Χριστίνα η οποίες δεν δίστασαν να αποκαλύψουν τον μυστικό τους διάλογο μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια αλλά και στους κριτές του ριάλιτι μόδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αρετή περπάτησε μπροστά στους κριτές, έτοιμη να ακούσει τα σχόλια και την βαθμολογία για τη νέα της εμφάνιση για το επεισόδιο της Παρασκευής, μόνο που τα σχόλια πίσω της έφεραν μεγάλες αποκαλύψεις. Δείτε και την πρώτη είσοδο άνδρα στο παιχνίδι.

Η Μικαέλα ήρθε σε κόντρα με την Χριστίνα την οποία και γνωρίζει καλά εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα όταν υψώθηκαν οι τόνοι, η Χριστίνα "κάρφωσε" τη φίλη της, λέγοντας πως της είχε ζητήσει να μην βάζει υψηλούς βαθμούς στην Αρετή, καθώς θεωρεί πως έχει κρυφό στυλίστα, ο οποίος και επιμελείται τις εμφανίσεις της για το My Style Rocks.

My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» Αρετή και Τζένη - «Είσαι διπρόσωπη»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Τζένη Γεωργιάδου οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στα μαχαίρια. Μάλιστα, η πρώτη δε δίστασε να αποκαλέσει διπρόσωπη την συμπαίκτριά της.

Οι δυο κυρίες τσακώθηκαν στο Gala και όπως όλα δείχνουν ακόμα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Η Αρετή χαρακτήρισε διπρόσωπη την Τζένη καθώς από τη μία της λέει ότι έχει στιλ και από την άλλη ότι έχει στιλίστα. Η Τζένη από τη μεριά της έδειξε πως διαφωνεί και κάπου εκεί, οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά.