Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

My Style Rocks: Έξαλλη η Αρετή Λίς έφυγε από το παιχνίδι - "Φίδια!"

Πανικός!

My Style Rocks: Έξαλλη η Αρετή Λίς έφυγε από το παιχνίδι -
News 06.11.2020 20:14
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Πανικός προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks με τις παίκτριες να τσακώνονται και να ρίχνουν κατηγορίες η μία στην άλλη! Αυτό έκανε έξαλλη την Αρετή η οποία αποχώρησε απο το παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά άκουγε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, η νεαρή διαγωνιζόμενη ενημερώθηκε για το «κάρφωμα» από την Κάτια και αναφώνησε: «Εγώ πήγα και έπιασα την παραγωγή και το είπα; Ότι εγώ ασχολούμαι μαζί σου και πάω στην παραγωγή;».

«Επειδή είσαι εσύ τέτοια; Έλα ρε τώρα! Έλα! Πραγματικά… Φίδια» συμπλήρωσε, καθώς αποχωρούσε εκνευρισμένη, η Αρετή Λις στο πλατό του My Style Rocks. Δείτε και την πρώτη είσοδο άνδρα στο παιχνίδι.

My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα με τις μπηχτές της Χριστίνας!

Χαμός επικράτησε στο My Style Rocks με τα αίματα να ανάβουν μεταξύ Αρετής Χριστίνας και Μικαέλας. Οι τρείς κοπέλες δεν σταμάτησαν να λογομαχούν με την Χριστίνα να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Στο επίκεντρο η Μικαέλα με τη Χριστίνα η οποίες δεν δίστασαν να αποκαλύψουν τον μυστικό τους διάλογο μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια αλλά και στους κριτές του ριάλιτι μόδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αρετή περπάτησε μπροστά στους κριτές, έτοιμη να ακούσει τα σχόλια και την βαθμολογία για τη νέα της εμφάνιση για το επεισόδιο της Παρασκευής, μόνο που τα σχόλια πίσω της έφεραν μεγάλες αποκαλύψεις.

Η Μικαέλα ήρθε σε κόντρα με την Χριστίνα την οποία και γνωρίζει καλά εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα όταν υψώθηκαν οι τόνοι, η Χριστίνα "κάρφωσε" τη φίλη της, λέγοντας πως της είχε ζητήσει να μην βάζει υψηλούς βαθμούς στην Αρετή, καθώς θεωρεί πως έχει κρυφό στυλίστα, ο οποίος και επιμελείται τις εμφανίσεις της για το My Style Rocks.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Συγκλόνισε η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη - «Κάηκε το πρόσωπό μου»

My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Share