Πάγωσε ο Ευαγγελάτος με το πλάνο που έπαιξε στον αέρα του Live News -Δείτε βίντεο!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πάγωσε ο Ευαγγελάτος με το πλάνο που έπαιξε στον αέρα του Live News -Δείτε βίντεο!

Με την Θεσσαλονίκη συνδέθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να μεταδώσει την διαδήλωση όσων διαμαρτύρoνταν για το lockdown. Μάλιστα ο παρουσιαστής πάγωσε με την επίθεση ενός διαδηλωτή.

Καθώς λοιπόν μετέδιδαν live τα πλάνα ο Ευαγγελάτος ενημερώθηκε απο τον συνεργάτη του πως ένας διαδηλωτής επιτέθηκε στο συνεργείο του MEGA.

Τότε ο παρουσιαστής δήλωσε:

«Πρώτα από όλα αυτό απαγορεύεται… Ένταση; Έχουν έρθει κάποιοι απειλητικά εναντίον σου;Μάλιστα! Πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία. Τέλεια».

«Δηλαδή είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξαγγείλει τη συγκέντρωση, μια παράνομη συγκέντρωση και επιτίθονται και στους δημοσιογράφους που είναι εκεί για να την καλύψουν» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο παρουσιαστής του Live News. «Βλέπω και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εύχομαι να παίξουν το ρόλο τους».

«Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, λένε ότι δεν πρέπει να έχουμε lockdown γιατί κανένας μας δεν το θέλει. Όλοι είμαστε εναντίον του lockdown, αλλά αυτοί κάποια αντιπρόταση έχουν;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Καθόμαστε εδώ όλη αυτή την ώρα και μιλάμε για τα μέτρα, τον ψυχολογία, την οικονομική ζημιά, τους επιχειρηματίες, για όλους μας. Αυτό όμως που γίνεται εκεί είναι σαν κανένας να μην καταλαβαίνει και επιτίθενται και στους δημοσιογράφους»! Δυσάρεστη είδηση για τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Σε σοκ ο Νίκος Ευαγγελάτος - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης του δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος του MEGA, Απόστολος Βουλδής, κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανε αναφορικά με τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα, έπεσε θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους. Την συγκεκριμένη είδηση ανακοίνωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News ενώ ταυτόχρονα βρισκόταν σε σοκ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση μαζί με τον οπερατέρ από μια ομάδα κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να κλέψουν την κάμερα. Ένας από αυτούς κρατούσε στα χέρια πέτρες και χτύπησε στο πρόσωπο τον οπερατέρ ενώ ο Απόστολος Βουλδής δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από το κοντάρι της σημαίας.

Ευτυχώς, το σκηνικό αυτό έλαβε γρήγορα τέλος και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο: