GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε αυτό το ζευγάρι!

O λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε αυτό το ζευγάρι!

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο 7 μέρες TV και επιβεβαίωσε ποιό είναι το σίγουρο ζευγάρι του φετινού GNTM 3. Η παρουσιάστρια και μοντέλο δήλωσε πως γνωρίζει τι συμβαίνει στο σπίτι.

Δημιουργήθηκαν δύο ζευγάρια στο σπίτι του GNTM. Λέγεται ότι ο Σήφης είναι μαζί με τη Μαρινέλλα και ο Αιμιλιανός με τη Μαρία – Αγάπη.

Για τη Μαρία – Αγάπη και τον Αιμιλιανό το γνωρίζω. Για τη Μαριλένα και τον Σήφη το ακούω πρώτη φορά. Είναι μικρά παιδιά, δεκαεννιά ετών. Αν δεν ερωτευθούν τώρα, πότε θα ερωτευθούν; Σούσουρο με το βίντεο της Βίκυς Καγιά που κυκλοφόρησε.

Ακόμα και σ’ αυτές τις συνθήκες, σε ένα παιχνίδι;

Είναι πολύ λογικό. Είναι φρέσκα, νέα, όμορφα παιδιά, τα οποία έχουν κοινό παρανομαστή τη δουλειά τους. Πάρα πολύ συχνά στο χώρο της μόδας βλέπεις άνδρες και γυναίκες μοντέλα να είναι ζευγάρι, να ταξιδεύουν μαζί στον κόσμο και να δουλεύουν. Δεν είναι κάτι μη συνηθισμένο.

GNTM 3: Θρίλερ με τον τελικό - Άσχημες εξελίξεις με το show της Βίκυς Καγιά

α μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό έχουν αρχίσει να τρομοκρατούν τα τηλεοπτικά κανάλια που ενδέχεται να δουν στον πάγο πολλά από τα προγράμματά τους! Ωστόσο, το GNTM 3 θα είναι από αυτά που θα πληγούν λιγότερο.

Τι θα συμβεί με τον τελικό του GNTM 3

«ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας σε πρόβες, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα» ανέφερε η πρώτη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κυβέρνηση δημιουργώντας πολλές απορίες.

Πολλά από τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης θα επηρεαστούν και ιδιαίτερα η μυθοπλασία, όμως το GNTM 3 ευτυχώς είναι πολλά γυρίσματα μπροστά άρα έχει στην βιβλιοθήκη του να παίζει.

Το μόνο πρόβλημα είναι με τον τελικό. Αν τα μέτρα και η απαγόρευση πάρουν παράταση όπως λέγεται τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν.

GNTM 3 Spoiler: Πρόδωσε την αποχώρησή του με ένα Insta Story

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων GNTM 3. Ένας διαγωνιζόμενος δεν πρόσεξε αρκετά και πρόδωσε την αποχώρησή του με ένα insta story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως είναι γνωστό τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον από το διαδίκτυο και έτσι ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος, ο οποίος είναι και από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι, αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει.