Διέρρευσε νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Με ατημέλητο μαλλί η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διέρρευσε νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μόλις πριν από μερικά λεπτά, διέρρευσε μία νέα φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια, στο οποίο μάλιστα φαίνεται η παρουσιάστρια χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, τώρα που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να διαθέσει στην οικογένειά της και στον εαυτό της.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία που διέρρευσε από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πει μία διαφορετική καλημέρα στους followers της και έτσι κάθισε στον γκρι καναπέ της και έκανε μία ανάρτηση η οποία αφορά το σκηνικό του καιρού το οποίο άλλαξε λίγο απότομα αυτές τις μέρες.

«Τι είναι πιο έντονο σήμερα σ εσάς ? Το κρύο η ο αέρας ?», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. Δείτε και την τελευταία εμφάνιση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν από το lockdown.

Όλος γκρι ο καναπές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Σε αυτή φαίνεται ο καναπές που έχουν στο σαλόνι, ο οποίος είναι όλος γκρι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της και από την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και ζήτησε τη γνώμη των follower της για το βιβλίο που θέλει να διαβάσει.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

«Τα παιδιά τα μαθήματα τους κι εγώ … ώρα για διάβασμα! Τι να διαλέξω όμως; Γράψτε μου ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα και σας άρεσε», έγραψε.