Σε καραντίνα με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Η ανάρτηση αποκάλυψη

Το δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε καραντίνα με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Η ανάρτηση αποκάλυψη

Το δεύτερο lockdown στην Ελλάδα ξεκίνησε - διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε - από σήμερα και όπως όλοι μας έτσι και η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι με την κόρη της! Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου έκανε μια ανάρτηση δείχνοντας πως περνάνε την ώρα τους οι δυο τους!

Οι δυο τους περνάνε χαλαρές στιγμές βλέποντας τηλεόραση και διάφορες λιχουδιές όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω. Καλά, ο Λευτέρης Σουλτάτος που είναι;

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την καραντίνα με την κόρη της

Σε καραντίνα Λασκαράκη και κόρη

Βάσω Λασκαράκη: Κυκλοφόρησε φωτογραφία με το πρόσωπο της κόρης της - Δείτε την για πρώτη φορά!

Η Βάσω Λασκαράκη για πρώτη φορά μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε, μας έδειξε το πρόσωπο της κόρη της και η φωτογραφία - ντοκουμέντο υπάρχει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός από την αρχή της καριέρας της κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μοιράζεται μόνο αυτά που εκείνη θέλει. Την κόρη της, Εύα, όμως δεν ήθελε να την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας και στις αναρτήσεις που κάνει κρύβει το πρόσωπο της.

Σήμερα βέβαια, είναι μια ιδιαίτερη ημέρα αφού, ξεκίνησε το σχολείο και συγκεκριμένα, την δεύτερα τάξη του δημοτικού.

Η Βάσω Λασκαράκη στο λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί την όμορφη στιγμή που είχαν όταν οι δυο τους περίμεναν το σχολικό και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την σχολική τσάντα και φορώντας μάσκα, τηρώντας έτσι τους κανόνες για τον κορωνοϊό.

«Καλή αρχηηηηη, καλή σχολική χρονιά,καλό κουράγιο στα παιδάκια μας και στους εκπαιδευτικούς. Ας ευχηθούμε κι ας ελπίσουμε να πάνε όλα όσο καλύτερα μπορούν δεδομένων των συνθηκών», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα, βλέπουμε την μικρή Εύα για πρώτη φορά στο πρόσωπο και είναι κούκλα σαν και την μαμά της. Δείτε ωστόσο και το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της σύζυγος, Λευτέρης Σουλτάτος και πάθαμε πλάκα!