Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο On Time και τη Σάσα Σταμάτη και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της για την περιπέτεια που έζησε μέσα στο νοσοκομείο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε πως μπορεί πλέον να αισθάνεται καλύτερα ωστόσο τον τελευταίο καιρό πέρασε πολύ δύσκολα.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα.

Μαίρη Χρονοπούλου υγεία

Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος. Το πιο σημαντικό είναι ότι η καρδιά μου πάει ρολόι χάρη στον κύριο Τουσούλη. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστάω πολλά.

Είχα πάει σε όλες τις κλινικές πολυτελείας, αλλά στο Ιπποκράτειο βρήκα την υγεία μου. Έπεσα σε κώμα - δείτε εδώ, αλλά εκεί με σώσανε. Καρδιακοί όλης της Ελλάδας, πηγαίνετε στο Ιπποκράτειο. Με σώσανε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλου: "Δεν φοβάμαι το θάνατο..." - Όσα είπε μόλις μετά την έξοδο από το νοσοκομείο.

Τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της υπήρξε αυξημένη. Πρόσφατα όμως πήρε εξιτήριο και έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με την υγεία της. "Δεν φοβάμαι τίποτα...", είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, η πολυαγαπημένη Μαίρη βρίσκεται πλέον στην κατοικία της στην Παιανία ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου. Επί μία βδομάδα βίωνε δύσκολες στιγμές διότι νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Βγαίνοντας από την κλινική η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά και όχι μόνο στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη.

Όλα όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. - "Δεν φοβάμαι το θάνατο..."

Χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου είπε:

"Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα"

Μαίρη Χρονοπούλου νοσοκομείο

Σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και το αν τη φοβίζει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχολίασε: "Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες".

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση της υγεία της και το λόγο που μπήκε στο νοσοκομείο.