The Bachelor: Το πλάνο που δεν άφησε τίποτα στην φαντασία - Το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο

Σοκ για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Το πλάνο που δεν άφησε τίποτα στην φαντασία - Το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο

Σε ένα από τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο The Bachelor, είδαμε ένα πλάνο παίκτριας που δεν άφησε απολύτως τίποτα στην φαντασία. Μία από τις παίκτριες έβαλε το μαγιό της και διέρρευσε ένα άκρως αποκαλυπτικό στιγμιότυπο.

Την Πέμπτη, στο ριάλιτι του ALPHA, είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να παίζει ένα παιχνίδι μαζί με τις διαγωνιζόμενες. Στο παιχνίδι αυτό, η κάθε κοπέλα ανέβαινε σε ένα βάθρο και μία συμπαίκτριά της έπρεπε να τη ρίξει μέσα στο νερό.

Οι κοπέλες είχαν φορέσει τα μαγιό τους και κάπου εκεί ήρθε το ακατάλληλο πλάνο, καθώς η κάμερα πήγε μέσα στην μικρή πισίνα που είχε δημιουργηθεί και φάνηκαν σχεδόν όλα, όσο η Αντζελίνα βρισκόταν πάνω στο βάθρο. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Αυτό είναι το αποκαλυπτικό πλάνο από το The Bachelor

The Bachelor Αντζελίνα
The Bachelor αποκαλυπτικό πλάνο

Ήρθε η επιβεβαίωση - Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor

Παίκτης του Big Brother, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι, βρίσκεται σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor και μάλιστα, είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγοε για τον Βλαδίμηρο Νικόλα, ο οποίος όταν αποχώρησε ερωτεύτηκε, Σαμάνθα Στόκμαγιερ, η οποία επίσης, έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ισχύει απόλυτα ότι είμαστε ζευγάρι. Μόλις κατέβηκα στην Κύπρο έτυχε να έχουμε έναν κοινό γνωστό και είχαμε βγει έξω. Όσο μιλάγαμε τόσο βρίσκαμε και άλλα πράγματα ότι έχουμε κοινά και προχώρησε το πράγμα αρκετά γρήγορα. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε χωρίς να αποκαλύπτει αν η σχέση τους έχει... ολοκληρωθεί και ερωτικά.

Όσον αφορά την Άννα Μαρία είπε: «Ένα μεγάλο ποσοστού αυτού που κάνει μπορεί να είναι και θέατρο. Συνήθως όταν τσακωνόταν η Σοφία ξεκινούσε εκείνη τον καυγά. Την καλύτερη στρατηγική την έχει η Άννα Μαρία. Όλη αυτή η υπερβολή δουλεύει τέλεια».