Μάρθα Καραγιάννη: Έκλεισε τα 81 και το γιόρτασε - Η φωτογραφία στο σπίτι με φίλους

Διαψεύδει τις φήμες περί υγείας...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μάρθα Καραγιάννη: Έκλεισε τα 81 και το γιόρτασε - Η φωτογραφία στο σπίτι με φίλους

H Μάρθα Καραγιάννη έκλεισε τα 81 της χρόνια και τα γιόρτασε μαζί με καλούς φίλους στο σπίτι της χαμογελαστή όπως πάντα. Η ηθοποιός διαψεύδει με τις φωτογραφίες τις φήμες για την υγεία της.

Πριν μέρες βγήκε μια είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι. Κάτι που διέψευσε η συγκάτοικος της Ντόρα Δούμα η οποία βγήκε και δήλωσε: "«Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν"

Έτσι λοιπόν εχθές το βράδυ, η Ντόρα Δούμε δημοσίευσε την Μάρθα Καραγιάννη χαμογελαστή να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της με στενούς φίλους.

γενέθλια Μάρθα Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη: Απαντά για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν μπορούμε εν μέσω κορωνοϊού...»

Η Μάρθα Καραγιάννη επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας, με την ηθοποιό να τονίζει πως δεν γίνεται εν μέσω κορωνοϊού να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να μιλάει για εκείνη.

Το τελευταίο 24ωρο τον γύρο του διαδικτύου κάνει είδηση για ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία αναφέρει πως η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, δεν γνωρίζει κανέναν, θέλει να κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάνε για να την ταΐσουν!

Αυτά απάντησε η Μάρθα Καραγιάννη για την κατάσταση της υγείας της

«Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες» είπε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη ενώ τον λόγο πήρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα η οποία είπε για την υγεία της: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν».