Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει για τον νικητή του GNTM 3 - "Φέτος θα κερδίσει..."

Μίλησε και για τα αγόρια του παιχνίδιού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει για τον νικητή του GNTM 3 -

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο 'Ελα Χαμογέλα μέσω skype το πρωί του Σαββάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον φετινό GNTM. Μάλιστα αποκάλυψε ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει το παιχνίδι.

«Το παρακολουθώ το φετινό GNTM, είναι ένα πολύ δυνατό project είναι πολύ διαφορετικό project, εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί μέσα με αγόρια. Μου είναι δύσκολο, είναι διαφορετικό πράγμα, εγώ προσωπικά πιστεύω φέτος θα κερδίσει αγόρι.

Είναι πολύ δυνατά τα αγόρια είναι πολύ όμορφα, θα έλεγα τον Ηρακλή αλλά αποχώρησε»… δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπανκό. Δείτε την αγνώριστη σε σειρά του Ant1

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε το σχόλιο που την έχει σημαδέψει!

Στην εκπομπή Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε η πρώην παίκτρια και νικήτρια, κατά το ήμισυ, του GNTM2 Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αποκάλυψε ποιο σχόλιο της έχει σημαδέψει!

Η ίδια μάλιστα κλήθηκε να απαντήσει 10 γρήγορες ερωτήσεις στην στήλη «10 και να καίνε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της, αλλά και για το πιο άσχημο σχόλιο που έχει ακούσει ποτέ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο υποστήριξε πως: «Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν το GNTM», ενώ σχετικά με το πιο άσχημο σχόλιο που έχει ειπωθεί για την ίδια δήλωσε: «Αυτό που είναι χαραγμένο στη μνήμη μου, από τα χειρότερα σχόλια, που έχω διαβάσει στο ίντερνετ, μετά από όλη αυτή τη ‘διασημότητα’, είναι το “Σκ@τια”. Τέλειο».