Βάνα Μπάρμπα: Έδωσε αγκωνιά στον Μπερλουσκόνι - "Είναι γυναικάς, μου είπε..."

Το άγνωστο περιστατικό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: Έδωσε αγκωνιά στον Μπερλουσκόνι -

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Χιούστον το λύσαμε και έκανε μια αποκάλυψη για ένα άγνωστο περιστατικό με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε πως σε μια βραδιά πίσω στα 90s και στα oscar καλύτερης ταινίας που είχε βρεθεί, ο Σίλβιο προσπάθησε να έρθει κοντά της.

«Εκείνη τη βραδιά έγινε χαμός. Εκεί έπαιξε μπάλα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πολύ γυναικάς. Ήμασταν στα Όσκαρ και δεν ήθελε να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να φτιάξω το παπούτσι μου και μου λέει “Εδώ. Κάθεσαι εδώ”. “Τι είπες; Κάθομαι εδώ;”, του απάντησα και του έδωσα αγκωνιά. Ποτέ δεν ήταν ωραίος. Είχε μια καούκα, περουκίνι». Δείτε ακόμα την φωτογραφία με την κόρη της.

Βάνα Μπάρμπα: Κατακεραυνώνει το Bachelor - "Θα έμπαινα να τα κάνω λίμπα στο στούντιο!"

Καλεσμένη στο Dot ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και ξέσπασε κατά του Bachelor, ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει κάτι εναντίον του Alpha.

«Μίλησα για ένα ριάλιτι, για το Bachelor. Με το κανάλι δεν έχω τίποτα, το αγαπώ πάρα πολύ. Μετά από τόσα χρόνια δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που περιμένουν να πιάσουν δουλειά και να προσέχουν τι λένε.

Έχει ρίσκο αυτό, αλλά έχω δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, κάνοντας αρκετά πράγματα, άλλα αξιοπρεπή, άλλα μη αξιοπρεπή, έχω το δικαίωμα να είμαι ο εαυτός μου.

Έχω το δικαίωμα να πω σαν γυναίκα, σαν μητέρα και σαν προσωπικότητα τι με θίγει και τι με ενοχλεί. Με ενοχλεί να βλέπω το πρότυπο ενός συμπαθέστατου παιδιού που παίζει ένα ριάλιτι, το οποίο για μένα δεν τιμά την ελληνική κοινωνία.

Εγώ ενοχλούμαι με το κόνσεπτ των 20 γυναικών που πρέπει να υπάρχουν μέσα από ένα φλερτ με ένα αρσενικό. Αυτό σαν γυναίκα σε προσβάλει και σε μειώνει.

Με ενοχλεί η αισθητική, ο τρόπος που μιλάνε, δεν είναι έτσι οι Έλληνες ρε φίλε. Δεν θα πάω να διαμαρτυρηθώ έξω από το σπίτι του Bachelor. Ήθελα να μπω στο στούντιο και να τα κάνω όλα λίμπα και να πω στα κορίτσια “πρέπει να νιώθεις ντροπή γι’ αυτό που κάνεις” και να τους πληρώνουν και γι’ αυτό. Δήθεν μαλλιοτραβιούνται για ένα αρσενικό. Και ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά για το παιχνίδι!

Με συγχωρείς, η μάνα που μεγαλώνει το παιδί μόνη της; Η μάνα που είναι καθαρίστρια; Η άλλη που κάνει αγώνα ζωής να είναι αξιοπρεπής; Όχι ρε φίλε, αυτές είναι αμερικανιές του κ@λου, δεν τις χρειαζόμαστε. Αν δεν μάθουν τα νέα παιδιά να πορεύονται με αξίες, δεν έχει νόημα. Αυτό το στυλάκι μόνο κορμί, μαλλί μακρύ και ο κ@λος τούρλα δεν είναι αξία», είπε η Βάνα Μπάρμπα.