Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Λάκης Γαβαλάς: Το περιστατικό με τον Κουδουνάρη και η αποκάλυψη - "Μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα..."

Μίλησε ανοιχτά για όλα

Λάκης Γαβαλάς: Το περιστατικό με τον Κουδουνάρη και η αποκάλυψη -
News 07.11.2020 17:25
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ήταν πολύ αποκαλυπτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους γύρω του.

«Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος μαζί μου παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ στάνταρ. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό. Αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ για να δώσω μια σωστή πληροφόρηση ανάλογα πως αισθάνεται ο καθένας.

Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω γ@μ@τ@. Είχαμε μια παίχτρια και έλεγα του Κουδουνάρη (με κάνετε τώρα να λέω μυστικά) και του λέω ποια θέλεις για να ξέρω γιατί θέλω να είναι δική μου δηλαδή εγώ να την φλερτάρω και το εννοούσα με μία έννοια.

Και έχω πάει σε ένα εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά που κοντεύει δεν τον βλέπουμε και λέω που πήγε. Μου λένε αρρώστησε και τους λέω δώστε μου την διέυθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο και να τον περιθάλψω σπίτι μου μετά. Δείτε γιατί δάκρυσε ο Λάκης στο My style rocks

Έτσι αισθάνθηκα και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Το γουστάρω τρελά. Δεν μοιράζω ποτέ όμως την σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σε αυτό είμαι απόλυτος. Κι αυτά που λέω είναι γιατί έχω διαβάσει λογοτεχνία, ποίηση γιατί για αν σαι θεατρικός πρέπει να το εμπεδώσεις το θέμα. Δεν σου δίνουν έτσι να κάνεις εκπομπή, πρέπει να έχεις περιεχόμενο κι εγώ το έχω και χαίρομαι για αυτό και το εκπαιδεύω καθημερινά.» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

My Style Rocks: Η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά και η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου

Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει από τη μία, την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο παιχνίδι μόδας και από την άλλη, την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου.

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει στο My Style Rocks, αφού οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν να επαναφέρουν πλήρως τον Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή, καθώς μέχρι τώρα εμφανιζόταν μόνο στα gala της Κυριακής.

Η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τον Λάκη Γαβαλά, ενώ ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως δεν θα συνεχίσει ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν θα είναι κοντά μας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Γαβαλάς σε Χάρη Χριστόπουλο: "Τι το θέλεις το My Style Rocks;"

My Style Rocks: Αλλαγή ρόλων για Χάρη Χριστόπουλο και Λάκη Γαβαλά!

Share