Κατερίνα Στικούδη: Τόσα κιλά πήρε στην πρώτη καραντίνα - "Έφαγα δίχως αύριο!"

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Τόσα κιλά πήρε στην πρώτη καραντίνα -

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο περιοδικό Grande για το πως διαχειρίζεται την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

Πες μου μια συχνή σκέψη που κάνεις όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη Κατερίνα.

Υπάρχουν δύσκολες μέρες που δεν νιώθω καλά, έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία μας και όχι με το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέφτη. Κάποιες ήμερες όντως νιώθω πολύ καλά και κάποιες άλλες νιώθω περίεργα. Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μου αρέσω και αν τύχει να πάρω κάποια κιλά θα λάβω έκτακτα μέτρα.

Γιατί μου έχει τύχει και εμένα -ειδικά μέσα στην καραντίνα- να πάρω δέκα ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω.

Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν.

Άρα καταλαβαίνω ότι είσαι ακομπλεξάριστη, δεν προσέχεις σε υστερικό βαθμό την εμφάνιση σου ή τα κιλά;

Προσέχω την εμφάνιση μου σε υστερικό βαθμό όταν έχω κάποια δουλειά να κάνω, γιατί κάνω πρωταθλητισμό, είμαι μαχητής βασικά! Και το λέω έτσι, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Τα δέκα κιλά στην καραντίνα τα έχασα μέσα σε τρεις εβδομάδες με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση μαζί με τον προπονητή μου, τον Ανάσταση Παναγιωτέλη. Δηλαδή, δεν είναι ότι θα αφεθώ, απλά θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να φάω και κάτι ανθυγιεινό, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Υπερβολές δεν κάνω. Δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της!

Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για την επέτειο του γάμου της!

Μια αναφορά στην επέτειο γάμου της με τον Βαγγέλη Σερίφη έκανε στο Gala του “My Style rocks” η Κατερίνα Στικούδη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το concept της Άρτεμης Καραβουσιάνου, η παρουσιάστρια του σόου μόδας αποκάλυψε ότι ξεχνάει την επέτειο γάμου και της τη θυμίζει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.

«Να ξέρεις Άρτεμη το ξεχνάνε και οι γυναίκες την επέτειο. Εγώ δεν τα πάω καλά με τις ημερομηνίες! Άστα, άστα. Ευτυχώς που τα θυμάται ο άντρας μου αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.