Θρήνος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - Την τσάκισε ο κορωνοϊός

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρήνος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - Την τσάκισε ο κορωνοϊός

H Καλλιόπη Ευαγγελίδου γνωστή από την σειρά Λάμψη στον αντ1 βρίσκεται εδώ και χρόνια εκτός Αθήνας. Ένας θάνατός που την τσάκισε ήρθε πρόσφατα και ο λόγος ήταν το χτύπημα του κορωνοϊού.

Η Καλλιόπη έχασε τον αγαπημένο της πεθερό ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και η ίδια το μοιράστηκε με μια ανάρτηση της.

«Την Τετάρτη κηδέψαμε τον πεθερό μου. Έφυγε από επιπλοκές του κορωνοιού μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ένας άνθρωπος 75 ετών, τετράγερος, τον οποίο αποχαιρετήσαμε σε μία σύντομη πρωτόγνωρη τελετή. Τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι γι’ αυτό δεν θα πω τίποτε άλλο. Έχω πάνω από 4.500 φίλους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πάνω από 4.500 δεν θα μπορείτε πια να πείτε ότι δεν ξέρετε κάποια οικογένεια που έχασε τον άνθρωπο της από τον κορωνοιό. Γνωρίζετε εμένα».

Κορωνοϊός: Θετικός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Open TV, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης από τις 3 Νοεμβρίου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου, ωστόσο η κλινική του κατάσταση είναι σχετικά καλή.

Η Θεσσαλονίκη, άλλωστε, «φλέγεται» από τον κορωνοϊό και μόνο σήμερα είχε 683 κρούσματα. Θετική στον κορωνοϊό και η Πηνελόπη Πλάκα.

Κρούσμα κορωνοϊού στην ΕΡΤ - Αναβάλλεται εκπομπή

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μέλος της ομάδας της εκπομπής «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ, την οποία παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη.

Αυτό βεβαίως είναι και η αιτία για την αναβολή της μετάδοσής της, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων, η ΕΡΤ προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Βάσει των οδηγιών, όλα τα μέλη της εκπομπής, εκτός από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβάλλονται, θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί