My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια δεν τα κατάφερε και αποχώρησε

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια δεν τα κατάφερε και αποχώρησε

Ένα ακόμη επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μια όμως δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

Στην τριάδα αποχώρησης βρέθηκαν η Μικαέλα, η Χριστίνα και η Αφροδίτη. Οι συμπαίκτριες τους και ο Μήνας, το νέο αγόρι της παρέας αποφάσισαν με την ψήφο τους να κρατήσουν στο παιχνίδι την Μικαέλα.

Έτσι, μπροστά από την κριτική επιτροπή παρουσιάστηκαν η Χριστίνα και η Αφροδίτη που τα πήγαν λιγότερα καλά από όλους τους υπόλοιπους. Οι κριτές τελικά αποφάσισαν πως αύτη η κοπέλα που ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο παιχνίδι και έπρεπε να αποχωρήσει, ήταν η Αφροδίτη! Δείτε και την πρώτη είσοδο άνδρα στο παιχνίδι.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Στο σημερινό gala του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, μια όμως ήταν αυτή που τα κατάφερε και κέρδισε τις 2.5000 ευρώ!

Το σημερινό θέμα του gala ήταν Avant garde! Έπρεπε λοιπόν οι παίκτριες να ανέβουν σε πολύ ψηλά μονοπάτια της μόδας! Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν όμως από όλη την εβδομάδα μια μόνο συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Ο λόγος για την Τζένη Γεωργιάδου η οποία τις τελευταίες εβδομάδες τα πάει περίφημα και της το έχουν τονίσει οι κριτές!

My Style Rocks: Έξαλλη η Αρετή Λίς έφυγε από το παιχνίδι - "Φίδια!"

Πανικός προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks με τις παίκτριες να τσακώνονται και να ρίχνουν κατηγορίες η μία στην άλλη! Αυτό έκανε έξαλλη την Αρετή η οποία αποχώρησε απο το παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά άκουγε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, η νεαρή διαγωνιζόμενη ενημερώθηκε για το «κάρφωμα» από την Κάτια και αναφώνησε: «Εγώ πήγα και έπιασα την παραγωγή και το είπα; Ότι εγώ ασχολούμαι μαζί σου και πάω στην παραγωγή;».

«Επειδή είσαι εσύ τέτοια; Έλα ρε τώρα! Έλα! Πραγματικά… Φίδια» συμπλήρωσε, καθώς αποχωρούσε εκνευρισμένη, η Αρετή Λις στο πλατό του My Style Rocks.