The Voice Highlights 08/11: Οι παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και η κρίση γέλιου των κριτών

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice Highlights 08/11: Οι παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και η κρίση γέλιου των κριτών

Χθες το βράδυ (08/11) παρακολουθήσαμε το 9ο blind audition του The Voice το οποίο για ακόμη μια φορά ήταν γεμάτο ανατροπές. Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που εντυπωσίασαν με τις φωνητικές τους ικανότητες, ένας από τους οποίους προκάλεσε στους κριτές μέχρι και.. κρίση γέλιου!

Δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ!

Μια από τις παίκτριες που έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις ήταν η Αλεξία Χιώτη, η οποία ερχόμενη από το Άργος, τραγούδησε το Χίλιες Βραδιές με την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να την διεκδικούν επίμονα.

Η συγκεκριμένη παίκτρια επέλεξε τελικά την ομάδα της Έλενας, αφήνοντας τον Πάνο αρκετά απογοητευμένο. Παρόλα αυτά, ο ίδιος την συνόδευσε έξω κρατώντας της το χέρι, ενώ αμέσως μετά έβαλε αντισηπτικό, κάτι που φυσικά προκάλεσε γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους.

Ο επόμενος παίκτης που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν ο Αιμίλιος Συμβουλίδης ο οποίος, ερμηνεύοντας το Μεγάλος Έρωτας, έκανε τον Σάκη Ρουβά να πατήσει το κουμπί και να τον καλωσορίσει στην ομάδα του.

Αυτό που προκάλεσε ενδιαφέρον ήταν το κοινό τους χόμπι, η κατάδυση, όπου μάλιστα τύχαινε να έχουν και τον ίδιο εκπαιδευτή.

Ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας μάγεψε, επίσης, τους κριτές ερμηνεύοντας με έναν μοναδικό τρόπο το Creep. Μόλις γύρισαν οι κριτές, μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν ακόμη παραπάνω με την εμφάνιση του.

Δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως, να επιλέξει τον κριτή που θα ακολουθήσει για αυτό και κάλεσε στην σκηνή τους φίλους του. Τελικά, επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη.

Η καλύτερη στιγμή, βέβαια, της χθεσινής βραδιάς ήταν εκείνη που έπιασε τους κριτές.. κρίση γέλιου!

Η Ιωάννα Γεωργακόπουλου εντυπωσίασε τους πάντες τόσο με την φωνή της όσο και με την χαρούμενη διάθεση της. Η παίκτρια μοιράστηκε, μεταξύ των άλλων, ότι πάσχει από μια νόσο εξαιτίας της οποίας έχει πρόβλημα στην όραση, είναι κάτι όμως που δεν την εμποδίζει να ακολουθήσει το όνειρο της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δήλωσε: “Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό”, ανέφερε η Ιωάννα. “Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι”.

Μετά από έντονη διεκδίκηση τόσο από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη όσο και από την πλευρά του Σάκη Ρουβά, η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να την κερδίσει!