Το πρόβλημα υγείας της Εύης Φράγκακη που την οδήγησε στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει;

Αυτό προκάλεσε την νοσηλεία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρόβλημα υγείας της Εύης Φράγκακη που την οδήγησε στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει;

Ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας χρειάστηκε να αντιμετωπίσει η Εύη Φραγκάκη το οποίο την οδήγησε τελικά στο νοσοκομείο.

Η αίτιας της νοσηλείας της δεν είναι ο κορωνοϊός αλλά μια φλεγμονή που προκλήθηκε από το άχγος της. Για αυτό και η δημοσιογράφος ενημέρωσε εγκαίρως τους διαδικτυακούς φίλους της για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί αναρτώντας μια φωτογραφία με την συγκεκριμένη λεζάντα:

"Ξέρετε τώρα... τα γνωστά, τα τετριμμένα, τα κλασικά: «την υγειά μας να’χουμε, όλα τα άλλα γίνονται», «μη σε τρώει το άγχος», «τι ανάγκη έχεις εσυ» και εγώ θα προσθέσω με τη σειρά μου «δάσκαλε, που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις».
Χρειάστηκε να νοσηλευθώ όχι για κάποιον απο τους ...διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή. Την οποια, όπως ενημερώθηκα, εν ολίγοις προκάλεσε το άγχος μου και, ως παράλληλη δράση, και η ελαττωμένη προσοχή στην υγεία μου, στον εαυτό μου.

Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, κατάλαβα περίτρανα τρεις αλήθειες:

* το σώμα εισπράττει ο,τι νιώθει η ψυχή

* όσο και αν πιέζουμε τους άλλους να αλλάξουν κάτι στραβό, πιέζεται μόνο ο εαυτός μας, οι άλλοι δεν πρόκειται να αλλάξουν το παραμικρό, αν δεν θέλουν εκείνοι. Νόμος.

* αν δεν προσέχουμε εμείς εμάς, δε θα μας προσέξει κανένας πιο πολύ. Γι’αυτο και για όλα τα παραπάνω, προσέχετε τον εαυτό σας, μαζί του θα ζείτε μια ζωή σίγουρα!

Κάνετε πάντα, λοιπόν, αυτό που λέει η καρδούλα σας. Δε σημαίνει πάντα ότι αυτό θα φέρει ρήξη. Μπορεί και να γίνουν οι ζητούμενες μετατοπίσεις και από τους άλλους, ομαλά, ήρεμα, αναίμακτα. Αν δεν το δοκιμάσετε, άλλωστε, δε θα το μάθετε ποτέ. Και αν τελικά επέλθει ρήξη, θυμήστε μου, αλήθεια, πότε είπαμε ότι τa comfort zones είναι γοητευτικότερα...;" Στο νοσοκομείο βρισκόταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

εύη φραγκάκη νοσηλεία στο νοσοκομείο

Παρόλα αυτά, η Εύη Φραγκάκη βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και είπε χαρακτηριστικά όσα της συνέβησαν: «Από το πάρα πολύ άγχος πιέστηκα αρκετά με κάποιες μικροαναποδιές τις οποίες πήρα πιο βαρέως και αγχώθηκα παραπάνω. Δεν πρόσεξα πολύ τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, από το άγχος να μείνω νηστική πολλές ώρες, κατά τη διάρκεια της ημέρας να τρέχω… Είχα και άγχος με τον γιο μου που έδωσε για το πτυχίο των ισπανικών.

Ήμασταν σε εγρήγορση, δεν ήταν τίποτα σοβαρό, απλά εγώ αυτό το μεγαλοποίησα και διογκώθηκε μέσα μου, με άγχωσε και ανέβασα υψηλό πυρετό. Δεν ήταν κορονοϊός. Χρειάστηκε να πάρω μια ενδοφλέβια αντιβίωση. Μια φλεγμονή ήταν και νοσηλεύτηκα για τέσσερις μέρες. Τώρα είναι όλα καλά».

Η Εύη Φραγκάκη "σπάει" την σιωπή της - Νέες δηλώσεις για τα δυο χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν θέλει πολύ και πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι» έγραψε την ημέρα των φετινών της γενεθλίων που τη βρήκαν εντός καραντίνας και μάλιστα Μεγάλη Παρασκευή! Η Εύη Φραγκάκη είναι ένας από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους που έχω συναντήσει, παρά το αυστηρό καμιά φορά δημοσιογραφικό της προφίλ που ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη άφησε στην άκρη, δείχνοντάς μας ένα άλλο κομμάτι του εαυτού της αλλά και το ταλέντο της να προσαρμόζεται στην όποια συνθήκη κληθεί να υπηρετήσει!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι αποκαλύψεις της Εύης Φραγκάκη για την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Εύη Φραγκάκη

Τα τελευταία χρόνια ήσουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την ημέρα της γιορτής της εκείνη συγκινημένη ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει όχι μόνο τον ALPHA αλλά και την τηλεόραση προσωρινά. Σε ξάφνιασε η απόφασή της;

Δεν με ξάφνιασε η απόφασή της διότι ουσιαστικά ανεπίσημα το είχε αφήσει να εννοηθεί στην αρχή αυτής της τηλεοπτικής χρονιάς. Ως συνεργάτιδά της τα τελευταία δυο χρόνια και ως τηλεθεάτρια, είδα πως το μεγαλείο της ψυχής της το μοιράστηκε ακόμα και τη στιγμή του "αντίο" και για τους ανθρώπους που την αγαπούν τόσα χρόνια από τις οθόνες τους και για τους συνεργάτες της που τους έχει πάντα έγνοια.

Τι έχεις να θυμάσαι από το διάστημα που συνεργάστηκες μαζί της;

Είναι πληθωρική σε όλα της, αυτό είναι και το πιο σημαντικό στον χαρακτήρα της. Είχε ανέκαθεν αποσαφηνισμένους στόχους για τη ζωής της και δεν παρεκκλίνει ποτέ. Κι αυτό το επικοινωνούσε με σαφήνεια, σε όποιον μπορούσε να την καταλάβει πίσω από τις λέξεις της. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό της και αυτή είναι η δύναμή της.