Big Brother: Απίστευτο ξέσπασμα της Αφροδίτης για το σώμα της γυμνό - «Σταματήστε τώρα...»

Δημόσιευσε τη φωτογραφία της όπου δεν φορούσε ρούχα, αλλά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Απίστευτο ξέσπασμα της Αφροδίτης για το σώμα της γυμνό - «Σταματήστε τώρα...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram έκανε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Big Brother, με αφορμή την γυμνή φωτογραφία της.

Πριν από λίγες ημέρες η πρώην παίκτρια πραγματοποίησε μια φωτογράφιση όπου φορούσε μόνο μικρά διαμαντάκια στο σώμα της, με σκοπό να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για το body shaming και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχουν γυναίκες με παραπάνω κιλά.

Αυτή είναι η γυμνή φωτογραφία της Αφροδίτης από το Big Brother με την οποία ξέσπασμα για το σώμα της

Ποζάροντας ολόγυμνη, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έγραψε στην ανάρτηση της:

«Shine bright like a diamond

(I looooved every moment of this photo shoot! Working with people who want to change the world)!!!!

- yes, you better know i feel very comfortable undressed and covered in diamonds!!!
- yes, you better start loving and liking yourself cause no one else is going to do that for you!!!
- yes, its actually OK to enjoy your body as it is, and if you wish to change it, do it with love!!!
- yes, you are the boss of yourself, and that's no one's business!!!

Body shaming needs to end NOW!

(Πέρασα υπέροχα στην φωτογράφηση γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο μας και να τον κάνουν λιιιιγο καλύτερο)!!!

- ΝΑΙ, νιώθω πολύ καλά χωρις ρούχα και γεμάτη διαμάντια!
- ΝΑΙ, αγάπησε τον εαυτό σου ολότελα γιατί δεν πρόκειται να το κάνει κάνεις για εσένα!!!
- ΝΑΙ, το τι κάνεις με το σώμα σου είναι δουλειά σου και κανενός άλλου!!!

ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΏΡΑ να κρίνετε το σώμα του άλλου!», ενώ μια παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Χριστίνα Ορφανίδου.

View this post on Instagram

Shine bright like a diamond ???? (I looooved every moment of this photo shoot! Working with people who want to change the world)!!!! ???? - yes, you better know i feel very comfortable undressed and covered in diamonds!!! - yes, you better start loving and liking yourself cause no one else is going to do that for you!!! - yes, its actually OK to enjoy your body as it is, and if you wish to change it, do it with love!!! - yes, you are the boss of yourself, and that's no one's business!!! Body shaming needs to end NOW! ❤️ (Πέρασα υπέροχα στην φωτογράφηση γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο μας και να τον κάνουν λιιιιγο καλύτερο)!!! ???? - ΝΑΙ, νιώθω πολύ καλά χωρις ρούχα και γεμάτη διαμάντια! - ΝΑΙ, αγάπησε τον εαυτό σου ολότελα γιατί δεν πρόκειται να το κάνει κάνεις για εσένα!!! - ΝΑΙ, το τι κάνεις με το σώμα σου είναι δουλειά σου και κανενός άλλου!!! ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΏΡΑ να κρίνετε το σώμα του άλλου! ❤️ #didi_doo#actress#plussizemodel#performer#bodypositive#positivemindset#mybodymychoice#effyourbeautystandards#loveyourbody#loveyourself#greekgirl#southafricangirl#αφροδίτη#ηθοποιός#αγαπατοσωμασου#αγαπατονεαυτοσου#σώμα#αγαπη#stopbodyshaming

A post shared by Didi-Afroditi Official (@didi.afroditi) on

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεσή - "Με αποκαλούν Αφρο-φίδι"

Μετά της αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Love It». Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε για την εμπειρία της ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε πολλά αρνητικά μηνύματα μετά την αποχώρηση της.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα πιο πολλά μηνύματα που έχω δεχθεί είναι αρνητικά. Απαράδεκτα. Είμαι, όμως, τόσο εξοικειωμένη με αυτό λόγω του επαγγέλματος μου να εκτίθομαι. Μιλάμε για πολύ μίσος! Κάτι το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει και θα έλεγα σε όσο κόσμο κάνει σε μένα, να μην το κάνει αυτό ποτέ. Σε κανέναν άνθρωπο».

«Κακό ψόφο να έχεις εσύ και η οικογένεια σου, για παράδειγμα» πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Θέλω να πω, ωστόσο, σε αυτό τον άνθρωπο πως θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή».

«Με έχουν αποκαλέσει Αφρο-φίδι και Αφρο-φάλενα, έχω πεθάνει με αυτό» σχολίασε, επίσης, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ξεσπώντας σε γέλια. «Μου έλεγαν, ακόμα, γιατί έβγαινα γυμνή που προφανώς δεν ήμουν τσίτσιδη όλη την ώρα στο σπίτι! Είναι μια εκπομπή που θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή ήμουν». Δεύτερο μεγάλο σκάνδαλο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.