Η Βάνα Μπάρμπα χαρακτήρισε δημόσια την Κίτσου... άσχημη

Έγινε χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βάνα Μπάρμπα χαρακτήρισε δημόσια την Κίτσου... άσχημη

Καλεσμένη στο Χιούστον το Λύσαμε βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα η οποία κατέληξε να τελειώνει την συνέντευξη φανερά εκνευρισμένη. Οι παρουσιαστές κατάφεραν για ακόμη μια φορά να την στριμώξουν και να την κάνουν να πει πράγματα που δεν περιμέναμε διόλου να ακούσουμε!

Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλεσε.. άσχημη την Μαρία Κίτσου με την εξής αφορμή:

-«Όταν γεννηθείς άσχημη μπορεί να γίνεις πιο εύκολα αποδεκτή σαν καλή ηθοποιός». Και σε ρωτάω: Ποια θεωρείς την καλύτερη ηθοποιός αυτή τη στιγμή;
-Την κυρία που παίζει στις Άγριες Μέλισσες, την Μαρία Κίτσου.
-Άρα λες άσχημη την Κίτσου!
-Δεν είπα άσχημη την Κίτσου. Είπα ότι είναι σπουδαία ηθοποιός. Δεν είπα ότι είναι άσχημη! Το ξέσπασμα της Κίτσου για τα θέατρα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την Φωλιά των Κου Κου:

Η Βάνα Μπάρμπα "άδειασε" τον Αλέξη Γεωργούλη - «Από πού κι ως πού Ευρωβουλή;»

Έξαλλη είναι η Βάνα Μπάρμπα με το γεγονός ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, σε συνέντευξη της τον «άδειασε» κανονικά.

Η ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά και ξέσπασε.

«Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; Τώρα που έχουμε ανάγκη πού είναι αυτοί οι άνθρωποι;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε πρεμιέρα με το τηλεπαιχνίδι του. Πως τα πήγε σε τηλεθέαση;