Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Παναγιώτη - Το σχόλιο που τον έβγαλε από τα ρούχα του

Ξέσπασε στο δωμάτιο επικοινωνίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Παναγιώτη - Το σχόλιο που τον έβγαλε από τα ρούχα του

Το «Χάος» φαίνεται πως… έχασε την ψυχραιμία του στο Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη να κάνει επίθεση στον Παναγιώτη Βαρουξή, χωρίς όμως εκείνος να είναι μπροστά, σε μια πράξη που καθόλου δεν τον τιμά.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, στο τελευταίο live του «Μεγάλου Αδελφού», ο Παναγιώτης μίλησε με τον αδελφό του, Χρήστο, και του είπε μια ατάκα, η οποία ενόχλησε αρκετούς, και δη τους Πυργίδη και Ραμόνα.

Συγκεκριμένα, του είπε «να είσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν», με τον Πυργίδη και τη Ραμόνα να το εκλαμβάνουν σαν σχόλιο να αλλάξει παρέες ο Χρήστος, κατευθυνόμενος ενδεχομένως στην Άννα Μαρία, που έχει «πόλεμο» με σχεδόν άπαντες στο σπίτι. Ο Χρήστος δε θεωρείται «εχθρός» της και ίσως οι Πυργίδης-Ραμόνα θεώρησαν ως κίνδυνο για τους ίδιους τα λόγια του Παναγιώτη.

«Τι θέλει να πει, δηλαδή, ότι δε σε αγαπάμε εμείς; Δε σε έχουμε στηρίξει;», είπε στον Χρήστο ο Πυργίδης, σε μια προσπάθεια ίσως να γίνει… χειριστικός απέναντί του και να μην χάσει την καλή μεταξύ τους σχέση, που θα μπορούσε να τον βοηθήσει στο μέλλον. Δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα στον Κεχαγιά και τη Σοφία.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».