Big Brother: Ξύπνησε έξαλλη η Άννα Μαρία - Έβριζε όποιον της έλεγε καλημέρα

Απίστευτο σκηνικό με το... καλημέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξύπνησε έξαλλη η Άννα Μαρία - Έβριζε όποιον της έλεγε καλημέρα

Επεισοδιακά ξεκίνησε σήμερα το Big Brother, καθώς η Άννα Μαρία, ξύπνησε εντελώς έξαλλη. Από τα νεύρα της, έβριζε κυριολεκτικά όποιον της έλεγε καλημέρα ενώ στη συνέχεια περπατούσε μόνη της στο σπίτι και μουρμούριζε βρισιές.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το πώς ξυπνά ο Έλληνας και πώς συμπεριφέρεται, ειδικά όταν δεν έχει πιει καφέ. Η «ενσάρκωσή» του στον απόλυτο βαθμό ήταν η Άννα Μαρία στο Big Brother, με την ίδια να στέλνει άπαντες… στον αγύριστο, αν και η αιτία δεν ήταν η καφεΐνη.

Η παίκτρια έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά απάντων στο σπίτι, θεωρώντας πια πως δεν της έχει απομείνει κανένας σύμμαχος. Δεν είναι, επιπλέον, άνθρωπος που κρύβει τα συναισθήματά του, χαρίζοντας πάμπολλες στιγμές έντασης.

Μία από αυτές ήταν… με το καλημέρα, αφού έστειλε στο διάολο όποιον βρήκε μπροστά της. Στην αρχή ήταν ο Ζακ, ακολούθησε ο Γρηγόρης και το μεγαλύτερο «ξέσπασμα» ήταν στη Ραμόνα και τον Κεχαγιά, για να τους ζητήσει μετά να πάνε στον αγύριστο.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».