Στη δημοσιότητα χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη που είχε αφήσει στον ALPHA το 2016!

Τι έγραφε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη δημοσιότητα χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη που είχε αφήσει στον ALPHA το 2016!

Στην δημοσιότητα ήρθε πριν από λίγες ώρες ένα χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη γραμμένο το 2016 που αφορούσε την πρεμιέρα και το ξεκίνημά της στον ALPHA!

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο ανέβηκε από μια θαυμάστρια της πρώην παρουσιάστριας στο instagram συνοδευόμενο από την λεζάντα: "Ελένη μου αυτά τα λόγια μας έχουνε μείνει χαραγμένα στο μυαλό και στην ψυχή μας μας ΛΕΙΠΕΙΣ πολύ! Σε ΑΓΑΠΆΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΈ"

Αυτό είναι το χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη από το 2016

"Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά! Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016: Η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για εμάς. Σας περιμένουμε και πάλι γιατί ΜΑΖΊ περνάμε ΠΑΝΤΑ καλύτερα. Ελένη Μενεγάκη".

Ελένη Μενεγάκη χειρόγραφο σημείωμα ALPHA 2016

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα μια όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία της Ελένης από το 1998! Δείτε την εδώ

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη το 2016 στον ALPHA

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη το 2016 πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου με την παρουσιάστρια πιο αδύνατη από ποτέ να κλέβει την παράσταση, φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα. Η Ελένη από την πρώτη κιόλας "καλησπέρα" δεν παρέλειψε να πετάξει τα υπονοούμενα και τις μπηχτές της σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον στον Alpha.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτή είναι η πρώτη χρονιά στην καριέρα της που δεν ξέρει πότε θα πέσει η αυλαία της εκπομπής της, μιας που ο σταθμός δεν έχει πάρει την πολυπόθητη άδεια. "Δεν ξέρουμε μέχρι πόσο θα είμαστε μαζί, αλλά όσο διαρκέσει θα έχουμε πάντα χαμόγελο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια καλωσόρισε στην εκπομπή τη νέα συνεργάτιδα Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Δείτε στο βίντεο από την λαμπερή πρεμιέρα της Μενεγάκη στον ALPHA το 2016