Σάλος με την Ασημίνα Ιγγλέζου - Πήγε σε ΑΤΜ να σηκώσει λεφτά γυμνή

Κι όμως το έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάλος με την Ασημίνα Ιγγλέζου - Πήγε σε ΑΤΜ να σηκώσει λεφτά γυμνή

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι σίγουρα η Ασημίνα Ιγγλέζου, ένα πολυτάλαντο μοντέλο που συνδυάζει άψογα οικογένεια, επάγγελμα και αθλητισμό. Σάλο όμως έχει προκαλέσει μια τελευταία της εμφάνιση, όπου είναι γυμνή.. στα ΑΤΜ!

Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει πανικοβλημένη και πλήρως ακομπλεξάριστη μπροστά από τα ΑΤΜ και φωτογραφίζεται από τον ταλαντούχο Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Ασηνίνας Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου γυμνή στα ΑΤΜ

Δούκισσα Νομικού: Γυμνή φορώντας μόνο τα κοσμήματά της - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της

Νέα φωτογράφιση έκανε η Δούκισσα Νομικού για την συλλογή κοσμημάτων της και η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγη ώρα στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων! Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει ολόγυμνο...

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Δούκισσας Νομικού έσπευσαν να τις κάνουν like και να της σχολιάσουν! Παρά το γεγονός πως ποζάρει γυμνή δεν φαίνεται τίποτα πρόστυχο... το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό και μπορείτε να το δείτε κι εσείς παρακάτω:

Δούκισσα Νομικού κοσμήματα

Big Brother: Γυμνή η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο διαδίκτυο - Η ανάρτηση της Χριστίνας

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, η οποία ποζάρει γυμνή. Γνωστή σελίδα στο Instagram μάλιστα, έκανε ένα κολάζ, με το οποίο θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Η Χριστίνα Ορφανίδου, που είναι φίλη της από το Big Brother και την στηρίζει, θέλησε να αναρτήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία, θέλοντας να πει σημαντικά λόγια.

Συγκεκριμένα, στο Instagram κυκλοφορεί ένα κολάζ με την Αφροδίτη από το Big Brother και την Μπρίτνει Σπίαρς, με το μήνυμα «diamonds shine in every size», δηλαδή «τα διαμάντα λάμπουν σε όλα τα μεγέθη», εννοώντας τα κιλά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ της, γράφοντας «Όλες οι γυναίκες (ψηλές, κοντές, αδύνατες, εύσωμες, νεαρές, μεγαλύτερης ηλικίας) μπορούμε να τολμησουμε πράγματα και να απολαύσουμε το κορμί μας». Αυτός μάλιστα, είναι ο πραγματικός λόγος που άγγιξε το επίμαχο σημείο του Κεχαγιά.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή