Ο Γιάννης Καλλιάνος παντρεύεται - Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου και το συγκλονιστικό μονόπετρο

Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιάννης Καλλιάνος παντρεύεται - Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου και το συγκλονιστικό μονόπετρο

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, επισημοποίησε τη σχέση του, αφού αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του.

Τα ευχάριστα νέα δημοσιοποίησε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, όπου μάλιστα μάς έδειξε και το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του. «Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε...Για πάντα...» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και έγινε 42 ετών. Λίγες ημέρες αργότερα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή αυτό το γεγονός. Ευχάριστες στιγμές για τον Γιάννη Καλλιάνο!

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» είπε αποκλειστικά στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη ο γνωστός μετεωρολόγος.

Προτάση γαμού του Γιάννη Καλλιάνου

Μονόπετρο καλλιανός

Πηγή: iefimerida.gr

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Καλλιανό! Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Καλλιανό! Τι συνέβη; Τα νέα ήρθε να τα επιβεβαιώσει ο ίδιος!

Ο Γιάννης Καλλιανός έσπευσε να κάνει δημόσια ανακοίνωση ώστε να δώσει τα θερμά του ευχαριστώ!

Όπως όλα δείχνουν, ο Καλλιανός επιστρέφει στην τηλεόραση! Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ίδιος με ανακοίνωσή του, θα συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό «ONE CHANNEL» που θα εκπέμψει Πανελλαδικά στον αέρα από τις 18 Νοεμβρίου.

«Με ένα δελτίο καιρού πλήρες, αναλυτικό και ασφαλώς πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Έχω σκοπό να σας καθηλώσω στις τηλεοράσεις σας με λίγα λόγια και λόγω της πρόγνωσης...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιστρέφω ως Μετεωρολόγος στην τηλεόραση και μάλιστα στο κανάλι «ONE CHANNEL» που θα εκπέμψει Πανελλαδικά στον αέρα από τις 18 Νοεμβρίου.

Είχα δεκάδες φορές επιμείνει στην άποψη (πριν τις εκλογές), ότι αν με τιμήσετε και μου δώσατε την ευκαιρία με την ψήφο σας να προσφέρω τα μέγιστα στην κοινωνία από τη θέση του Βουλευτή ώστε να σας εκπροσωπήσω επάξια (σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά και θερμά γι' αυτό και αντιλαμβάνεστε ότι κάνω ότι περνάει από το χέρι μου καθημερινά για να μεταφέρω τη φωνή σας μέσα στο Κοινοβούλιο), τη δουλειά μου δεν ήθελα να την παρατήσω ποτέ.

Υπήρχε όμως ένα διάστημα που αναγκαστικά έπρεπε να διακόψω τη συνεργασία μου με το κανάλι που εργαζόμουν τότε ώστε να υποστηρίξω την υποψηφιότητά μου στη Νότια Αθήνα με τη Νέα Δημοκρατία. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά με τη δική σας αποκλειστική βοήθεια.

Η Μετεωρολογία είναι η επιστήμη που σπούδασα και αγάπησα και θεωρώ ότι είναι απολύτως θετικό να εργάζομαι ενώ παράλληλα ασκώ και τα καθήκοντα του Βουλευτή. Θα πιεστώ τρομερά, το γνωρίζω, διότι οι υποχρεώσεις μου θα είναι αμέτρητες μέσα στη μέρα και το στρες πάρα πολύ έντονο.

Αλλά θεωρώ ότι το να παράγεις έργο στην κοινωνία είναι ότι πιο αξιοπρεπές μπορεί να κάνει κάποιος. Το ταξίδι της πρόγνωσης του καιρού λοιπόν συνεχίζεται και μάλιστα ακόμη πιο έντονα από τη συχνότητα του «ONE CHANNEL» από τις 18 Νοέμβρη. Με ένα δελτίο καιρού πλήρες, αναλυτικό και ασφαλώς πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Έχω σκοπό να σας καθηλώσω στις τηλεοράσεις σας με λίγα λόγια και λόγω της πρόγνωσης...»

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση του ONE CHANNEL.