Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεπέρασε τον κορωνοϊό - Η επιστροφή του στο J2US

Έγινε επίσημα η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεπέρασε τον κορωνοϊό - Η επιστροφή του στο J2US

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι η περιπέτεια του με τον κορωνοϊό έλαβε τέλος και πως πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στο J2US.

O Τρύφωνας πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε πως νοσεί από τον κορωνοϊό αλλά με λίγα συμπτώματα. Ο ίδιος έκατσε καραντίνα και τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας. Έτσι, επανέλαβε το τεστ και βγήκε αρνητικός.

Για αυτόν τον λόγο, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου πρόκειται να τον απολαύσουμε ξανά στην σκήνη του αγαπημένου σόου J2US, έχοντας στο πλευρό του την Έφη Σαρρή.

Ο Τρύφωνας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ καλά ευτυχώς. Όλο αυτό με τον κορωνοϊό δεν με έριξε. Πέρασα τον πυρετό, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα κρυάδες, το σώμα μου πονούσε. Το πέρασα. Το τεστ είναι αρνητικό και τώρα προετοιμαζόμαστε για το Just the two of us». Ο Τρύφωνας αποκαλύπτει από που κόλλησε κορωνοϊό!

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο:

Τρύφωνας Σαμαράς: Απαντά σε όσους ισχυρίζονται πως λέει ψέματα - " Είναι ντροπή όταν κάποιος είναι άρρωστος να..."

Ζωντανά από το σπίτι του εμφανίστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Ευτυχείτε και μίλησε για την περιπέτειας που έχει μέχρι στιγμής με τον κορωνοϊό και πως αντιμετωπίζει αυτούς που ισχυρίζονται πως λέει ψέματα.

«Από την αρχή είχα πυρετό γύρω στο 37,5 με 37,7, αλλά δεν κατέβαινε με παυσίπονα. Αυτό ήταν για δύο μέρες. Από την τρίτη ημέρα είμαι καλύτερα. Είχα πονόλαιμο και διάρροιες. Δεν είχα βήχα ούτε έχασα την όσφρησή μου.

Είναι αρκετά δύσκολο, πρέπει να είσαι συνέχεια μέσα. Κάνω υπομονή, τι να κάνω; Εγώ φόραγα τη μάσκα, αλλά δεν ήμουν και μανιακός. Ήταν λάθος μου αυτό» είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όσο σε αυτούς που τον κατηγορούν πως λέει ψέματα, ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε: «Είναι ντροπή ειδικά όταν κάποιος είναι άρρωστος να μιλάμε κατά αυτόν τον τρόπο. Ούτε έχω όρεξη να κάτσω μέσα 14 ημέρες ούτε έχω ανάγκη τη δημοσιότητα. Είναι ντροπή όταν κάποιος είναι άρρωστος. Έχω και το χαρτί του γιατρού. Για ποιον λόγο να τα κάνω; Ίσα-ίσα χάσαμε το J2US και το Style Me Up».