Θρήνος - Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Δυστυχώς έφυγε από την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος - Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Γνωστός ηθοποιός και σκηνογράφος δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον καρκίνο και "έφυγε" από την ζωή. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε τον κόσμο για αυτόν τον τραγικό χαμό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φίλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρο μας (Εθνικό και Ελευθερο) Και με αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση κ το σινεμά έφυγε μετά από μάχη με την επάρατο...Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου».

Πέθανε ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου από καρκίνο

Πέθανε από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής

Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Midnight Oil, Γουέιν Στίβενς, γνωστός ως Μπόουνς Χίλμαν πέθανε σε ηλικία 62 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αυστραλιανής μπάντας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

«Θρηνούμε την απώλεια του αδελφού μας Μπόουνς Χίλμαν, ο οποίος πέθανε στο σπίτι του στο Μιλγουόκι σήμερα μετά από μάχη με τον καρκίνο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος. «Ήταν ο μπασίστας με την όμορφη φωνή, το μέλος της μπάντας με την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και ο εξαιρετικός μουσικός σύντροφός μας».

«Θα μας λείψει πολύ ο αγαπητός μας φίλος και σύντροφος και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Ντένις, η οποία υπήρξε πυλώνας δύναμης γι ‘αυτόν» τονίζει η μπάντα.

Το αυστραλιανό συγκρότημα της δεκαετίας του ‘90, Jebediah απέτισε επίσης φόρο τιμής στον Χίλμαν εξηγώντας πώς βοήθησε στη διαμόρφωση της εμπειρίας ηχογράφησης του ντεμπούτου άλμπουμ του «Slightly Odway». Ο Αυστραλός ηθοποιός, Ράσελ Κρόου εξέφρασε τη θλίψη του με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter γράφοντας R.I.P Bones Hillman και «θλιβερά, θλιβερά νέα». Ενώ, νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο συνδημιουργός του Scooby-Doo