Έκτακτη ανακοίνωση για το J2US - Τι συμβαίνει με το show του Open;

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση για το J2US - Τι συμβαίνει με το show του Open;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το επιτυχημένο μουσικό show του Open, J2US. Μέσα από σχετική έκτακτη ανακοίνωσε που εξέδωσε ο σταθμός, έκανε γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει με την εκπομπή και πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Αυτή είναι η έκτακτη ανακοίνωση από το J2US

Η πιο αγαπημένη παρέα του Σαββατόβραδου, το J2US, επιστρέφει μετά μουσικής, με ανατρεπτικά ντουέτα, εκπλήξεις, αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε ξανά μαζί, με ασφάλεια.

Ο Νίκος Κοκλώνης μας δίνει ξανά ραντεβού LIVE αυτό το Σάββατο 14/11 στις 21:00. Μαζί του η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, σχολιάζουν και βαθμολογούν τις ερμηνείες των παικτών, που προετοιμάζονται με coach τον Γιώργο Θεοφάνους.

Πέμπτος κριτής, όπως πάντα, το τηλεοπτικό κοινό που μέσα από την εφαρμογή του OPEN, αλλά και με δυνατότητα τηλεφωνικής κλίσης ή sms, δίνει τη θετική του ψήφο στους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους και συναποφασίζει με την κριτική επιτροπή ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το Just The 2 Of Us.

J2US επιστροφή

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν τα 13 ντουέτα μας και τι θα κάνουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν το «εισιτήριο» για το επόμενο live;

Βέβαια να θυμίσουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης είχε ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεπέρασε τον κορωνοϊό - Η επιστροφή του στο J2US

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι η περιπέτεια του με τον κορωνοϊό έλαβε τέλος και πως πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στο J2US.

O Τρύφωνας πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε πως νοσεί από τον κορωνοϊό αλλά με λίγα συμπτώματα. Ο ίδιος έκατσε καραντίνα και τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας. Έτσι, επανέλαβε το τεστ και βγήκε αρνητικός.

Για αυτόν τον λόγο, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου πρόκειται να τον απολαύσουμε ξανά στην σκήνη του αγαπημένου σόου J2US, έχοντας στο πλευρό του την Έφη Σαρρή.

Ο Τρύφωνας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ καλά ευτυχώς. Όλο αυτό με τον κορωνοϊό δεν με έριξε. Πέρασα τον πυρετό, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα κρυάδες, το σώμα μου πονούσε. Το πέρασα. Το τεστ είναι αρνητικό και τώρα προετοιμαζόμαστε για το Just the two of us». Ο Τρύφωνας αποκαλύπτει από που κόλλησε κορωνοϊό!

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο: