My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη Γεωργιάδου και ο Μηνάς Αηδόνης, ενώ τελευταία ήταν η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία μάλιστα βιώνει και βαρύ πένθος.

Τελικά, οι συμπαίκτες τους, ανέδειξαν ως νικήτρια την Τζένη, η οποία πήρε και το έπαθλο στο Gala της Κυριακής.

My Style Rocks: Δεν θα πιστέψετε πως ήταν η Ρούλα Δημητριάδου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Λίγες μέρες πριν η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, Ρούλα Δημητριάδου, "εισέβαλλε" στο πλατό του My Style Rocks και έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια για το στυλ της. Έτσι και εμείς ψάξαμε λίγο παραπάνω, και βρήκαμε φωτογραφίες της ίδιας λίγο πριν μπει στο ριάλιτι και είναι αγνώριστη!

Η ίδια δηλώνει make up artist και εξομολογήθηκε στον φακό για το ατύχημα που είχε στο πρόσωπο της όταν ήταν 10 χρονών. Η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά: "Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς. Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου. Η παιδική μου ηλικία ήταν σκληρή". Δείτε εδώ ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks!

Από τότε που μπήκε στο ριάλιτι έχει συζητηθεί αρκετά και μάλιστα έχουν βγει στην φορά φωτογραφίες της λίγο καιρό πριν που είναι αγνώριστη.

ρούλα δημητριάδου αλλαγή στα μαλλιά

ρούλα δημητριάδου αλλαγή