GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ ο Σήφης

Ξεκίνησαν τα σχόλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ ο Σήφης

Μετά τη νίκη του στη χθεσινή δοκιμασία στο GNTM 3, ο Σήφης είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα ντεσαβαντάζ σε δύο συμπαίκτες του, προκειμένου να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να φτάσουν στη δυάδα της αποχώρησης.

Από τη μία, ο Σήφης θα μοίραζε στους παίκτες τα σκυλάκια με τα οποία θα φωτογραφηθούν και από την άλλη, θα έδινε σε δύο παίκτες ντεσαβαντάζ να φωτογραφηθούν με λιγότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, αντί για 3 λεπτά, θα είχαν στη διάθεσή τους 1,5. Έτσι ο Σήφης αποφάσισε να δυσκολέψει δύο δυνατούς παίκτες και έδωσε το ντεσαβαντάζ στον Ανδρέα και τον Έντουαρντ. Δείτε εδώ ποιος νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

GNTM 3: Ποιος δεν θα... βγάλει την δοκιμασία και η Βίκυ Καγιά θα του δείξει την πόρτα εξόδου;

Ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 3 πρόκειται να παρακολουθήσουμε σήμερα μέσα από την συχνότητα του STAR. Η δοκιμασία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, ποιος όμως δεν θα την βγάλει εις πέρας με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να μην του δώσει φωτογραφία, αλλά να του δείξει την πόρτα εξόδου;

Τι θα δούμε σήμερα στο GNTM 3 με την Βίκυ Καγιά;

Με το δωμάτιο των “campaign” να παίρνει τα πάνω του, και με την ηχηρή αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ, το κλίμα στο σπίτι του GNTM 3 αλλάζει. Η ανασυγκρότηση δυνάμεων κρίνεται απαραίτητη και οι πρώτες υποψίες για επιστροφές πέφτουν στο τραπέζι.

Η δοκιμασία επιβράβευσης

Μια δοκιμασία επιβράβευσης με beauty, πλην ιδιαίτερο χαρακτήρα, φτιάχνει τη διάθεση στα υποψήφια μοντέλα. Τετράποδοι φίλοι σετάρονται με τα χαρακτηριστικά τους και φωτογραφίζονται με τους 9 υποψήφιους, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά. Με την έκφραση να παίζει το σημαντικότερο ρόλο, ένα από τα παιδιά θα κερδίσει μία χαλαρωτική εμπειρία spa, μαζί με έναν συμπαίκτη που θα επιλέξει.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Ο Αποστόλης Κουκουσάς ανανεώνει το ραντεβού με τα φιλόδοξα top models για την επόμενη μέρα, στη δοκιμασία αποχώρησης. Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, τα παιδιά ποζάρουν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, είναι το στοιχείο-κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που σετάρει τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ. Η δοκιμασία μόνο απλή δεν είναι, καθώς προκαλεί μπερδέματα, σύγχυση αλλά και γέλια.

Η αποχώρηση

Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχονται τους κορυφαίους 9, σε ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας για να κρίνουν το πόσο μπήκαν στο ρόλο του περιπατητή με στυλ. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο τελικό κλικ και ποιος έκανε τον τελευταίο του περίπατο στο GNTM 3;