Big Brother: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Σοφία - «Ψήφισέ με να φύγω»

Άγριος καυγάς στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Σοφία - «Ψήφισέ με να φύγω»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο Big Brother, καθώς η Σοφία και ο Γρηγόρης βρίσκονται για ακόμα μία φορά στα μαχαίρια. Μάλιστα η Σοφία εκνευρίστηκε τόσο πολύ μαζί του, μέχρι που του ζήτησε να την ψηφίσει για να φύγει.

Εν όψει της ψηφοφορίας άρχισαν και πάλι τα σχόλια και τα νεύρα έφτασαν στο... ταβάνι. Ο Γρηγόρης δήλωσε πως ταράχτηκε με αυτό που έμαθε για την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μιας και όσο είναι έγκλειστοι στο σπίτι δεν γνώριζαν τίποτα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του λοιπόν δεν τον απασχολεί για τον θα ψηφιστεί γιατί από εγκλεισμό θα φύγει και θα μπει σε καραντίνα.

Η Σοφία Δανέζη θεώρησε πως η δήλωση του Γρηγόρη ήταν εκ του ασφαλούς και γι' αυτό πήγε ευθαρσώς μπροστά του και του είπε χαρακτηριστικά "ωραία λοιπόν, αφού δεν σε νοιάζει, εγώ θα σε ψηφίσω". Κι αυτή ήταν η αρχή για έναν νέο καβγά. Δείτε εδώ την εκρηκτική φωτογραφία της Χριστίνας από το Big Brother.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».