Big Brother: Ασύλληπτο σκηνικό - Ο Πυργίδης «έλουσε» τον Χρήστο Βαρουξή με αυγά

Το έστησε όλο ο Μεγάλος Αδερφός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ασύλληπτο σκηνικό - Ο Πυργίδης «έλουσε» τον Χρήστο Βαρουξή με αυγά

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο νέο επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Πυργίδης μπήκε μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και «έλουσε» με αυγά τον Χρήστο Βαρουξή, αν και στη συνέχεια τα καθάρισε όλα.

Θαρραλέοι ήθελαν να φανούν ο Ζακ και ο Γρηγόρης και βούτηξαν στην πισίνα παρά το τσουχτερό κρύο.

Τη θαρραλέα τους κίνηση συνέχισαν και τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας με μόνη εξαίρεση το Δημήτρη Πυργίδη. Μετά τις... υδάτινες αθλοπαιδιές ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να τους ρωτήσει για την εμπειρία τους.

Οι παίκτες μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν "κότα" το Δημήτρη Πυργίδη που δεν βούτηξε κι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος εισέβαλε στο δωμάτιο και πέταξε αυγά στο Χρήστο Βαρουξή.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».