Αδιανόητα αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης 30 χρόνια πριν - Είχε μακριά μαλλιά

Απίστευτη φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητα αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης 30 χρόνια πριν - Είχε μακριά μαλλιά

Μπορεί ο Λεωνίδας Κακούρης να έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μέσα από το ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο έχει πορεία 30 χρόνων στην τηλεόραση και στην αρχή της καριέρας του ήταν αγνώριστος εμφανισιακά, αφού είχε μακριά κατάμαυρα μαλλιά.

Ο ηθοποιός, είχε συμμετάσχει και στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με την υπογραφή του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη» και θέλησε να μας δώσει μια γεύση από την τότε δουλειά του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία από την φωτογράφιση της σειράς και έγραψε:

«Για να κάνουμε όλοι ένα μεγάλο Flashback 1991 Λάμψη με τους: Χρήστος Πολίτης , Λεωνίδας Κακούρης , Κάτια Δανδουλάκη , Νίκος Απέργης , Τζένη Ιωακειμίδου , Καλλιόπη Ευαγγελίδη». Δείτε ωστόσο και μια σούπερ είδηση για τις Άγριες Μέλισσες.

Λεωνίδας Κακούρης Λάμψη εμφάνιση

Λεωνίδας Κακούρης: «Ο πρώτος µου έρωτας µε βοήθησε να ξεπεράσω τον θάνατο του πατέρα µου!»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το You weekly, εξομολογείται τις άγνωστες πτυχές της ζωής του και αποκαλύπτει τη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς. Την ώρα της φωτογράφησης μας αποκάλυψε το διαφορετικό του προφίλ, που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον τηλεοπτικό, σκληρό Δούκα Σεβαστό.

Ο ηθοποιός διαθέτει ένα μοναδικό χιούμορ ως άνθρωπος και δεν διστάζει να μας χαρίσει ιδιαίτερα στιγμιότυπα backstage, μιλώντας μας παράλληλα για τη μεγάλη του χαρά με τον νέο του θεατρικό ρόλο -και μάλιστα σε κωμωδία- στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, όπου θα υποδυθεί έναν αστυνομικό.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογράφος: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόµου

Μακιγιάζ/Μαλλιά: Λεάνα Μάρκογλου

Special thanks στο Hide and Seek (Λ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι) για την ευγενική φιλοξενία

Έχει τεράστια αδυναμία στη σύζυγό του Αλίκη, η οποία είναι μουσικός. Τη γνώρισε στην παράσταση «Μάλα» όπου και εκείνος έπαιζε στο πλευρό της Άννας Βίσση, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη.

Λεωνίδας Κακούρης

Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω:

Το Διαφάνι στον δεύτερο κύκλο που ήδη ξεκίνησε, είναι σε αναταραχή. Ξεκινώ με το άσβεστο ειδύλλιο του Μελέτη και της Πηνελόπης. Για τα ήθη εκείνης της εποχής είναι πρωτόγνωρος ο δεσμός μεταξύ των δύο ξαδελφιών...

Είναι, αλλά θα μπορούσε να έχει συμβεί. Η γνώση ότι είναι ξαδέλφια ήρθε αφού είχε φουντώσει το ειδύλλιο. Αν έχει προχωρήσει ένα ειδύλλιο ακόμα και αν είναι απαγορευμένο, είναι δύσκολο να το καθυποτάξεις.

Εκτός αν αποκαλυφθεί στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει συγγενικός δεσμός...

Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Μπορεί, για παράδειγμα, να φύγει ο Μελέτης και να γνωρίσει μια άλλη κοπέλα πριν επιστρέψει ξανά στο Διαφάνι. Θα δείξει!

Θα συγχωρήσει την απιστία της συζύγου του ο Δούκας ή θα την εκδικηθεί; Και από την άλλη πλευρά, πώς θα συμπεριφερθεί στην Ασημίνα, τυπικά μητέρα του πρώτου εγγονού, αλλά και αδελφή της φόνισσας του γιου του;

Κακούρης συνέντευξη YOU

Αυτά είναι τα ζητήματα που πρέπει να διαχειριστεί, είναι μια ευκαιρία για μένα να δημιουργήσω πάνω στον ρόλο. Συζήτησα πρόσφατα με τη σεναριογράφο μας, τη Μελίνα Τσαμπάνη, για το πώς θα γίνει η επιστροφή του Δούκα στο χωριό, γιατί θα τον βλέπουμε να έχει λείψει για κάποια χρόνια, αφού έχει τελειώσει η δίκη της Λενιώς και αφού μάθει την απιστία της γυναίκας του. Θα παρακολουθεί ωστόσο τι συμβαίνει στο χωριό, έτοιμος να επέμβει αν χρειαστεί. Κάνει τεράστια προσπάθεια για να σβήσει μέσα του την προδοσία που ένιωσε από τη Μυρσίνη, θα τον ταλαιπωρήσει πολύ καιρό αυτό το θέμα. Τον εγγονό του θα τον δει πια σε μεγαλύτερη ηλικία. Ο Δούκας έχει έναν δικό του κώδικα τιμής, πολύ ισχυρό, δύσκολα μετακινείται από αυτόν για να μπορεί να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα. Από την άλλη, είναι βαθιά ερωτευμένος με τη γυναίκα του και ξαφνικά γκρεμίστηκε ο κόσμος του.

Θα δούμε την ευαίσθητη πλευρά του;

Άγριες Μέλισσες

Ναι, θα τη δούμε. Ειδικά σε αυτή τη συνάντηση με τον εγγονό του, παρουσία μάλιστα της Μυρσίνης.

Αν έχετε μια ιδέα για τον ρόλο θα τη μοιραστείτε με τη σεναριογράφο;

Είχα μια σκέψη που τη μετέφερα πρόσφατα στη Μελίνα γι' αυτό το «αγκάθι» που έχει μπει ανάμεσα στον Δούκα και στη Μυρσίνη. Της πρότεινα στην επιστροφή του ο Δούκας να μη λέει καθόλου το όνομά της. Και τη στιγμή που θα το ξαναπεί, θα σημαίνει ότι κάτι δηλώνει, πως θα έχει πια μαλακώσει το θυμικό του.

Τεύχος 384 You