GNTM 3: Οι σπόντες του Έντουαρντ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου - "Αυτή τη μέρα τη περίμενα πως και πως"

Φανερός ο ενθουσιασμός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Οι σπόντες του Έντουαρντ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου -

Από τα γέλια... στα κλάματα κατέληξε να είναι στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αφού τελικά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το παιχνίδι. Λίγο μετά την λήξη του επεισοδίου, η κάμερα "τσάκωσε" τους παίκτες, οι οποίοι ρωτήθηκαν για την αποχώρηση του συμπαίκτη τους. Ο Έντουαρντ ήταν ο πιο ενθουσιασμένος από όλους και πέταγε τις σπόντες του απανωτά.

Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου περίμενε τους 8 παίκτες του παιχνιδιού να αποκαλύψουν τις εντυπώσεις τους για τα αποτελέσματα της δοκιμασίας.

Η δήλωση που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν αυτή του Έντουαρντ. Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος ανέφερε: «Αυτή τη μέρα την περίμενα πως και πως. Ήθελε να είναι με όλους και κατέληξε να μην είναι με κανέναν. Ο Αντωνόπουλος μάλλον έσπασε. Για αυτό είχε βάλει τα κλάματα. Οπότε γύρισε μάλλον στον κανονικό του εαυτό. Αυτός ο ευαίσθητος, ο άβουλος, ο μικρός. Όλο αυτό που έκανε τώρα στον διαγωνισμό ήταν πιο πού υποκρισία παρά 100% ο εαυτός του. Δε μπορώ να πω ότι μου κόστισε η απουσία της Ρασέλ. Σίγουρα περνούσαμε πολύ πιο ευχάριστα τον χρόνο μας σαν παρέα».

Με την σειρά του, ο Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά για την αποχώρηση του: «Ανακουφίστηκα, έχω συνειδητοποιήσει τα πάντα. Το παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στην ψυχολογία και εγώ δεν είχα». Δείτε εδώ και την πρώτη ανάρτηση που έκανε!

GNTM 3: Η "τσουχτερή" απάντηση της Ρασέλ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου

Το πρωί της Τετάρτης η κάμερα του Ευτυχείτε και η Έλενα Πολυκάρπου "τσάκωσε" την Ρασέλ, η οποία δεν δίστασε να σχολιάσει και αυτή με την σειρά της την αποχώρηση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου από το σπίτι του GNTM 3.

Όταν την ρωτήθηκε πως ένιωσε με την αντίδραση γεμάτη ενθουσιασμό του Αντωνόπουλου στο άκουσμα της αποχώρησης της, είπε:

"Κι εγώ στη θέση του Παναγιώτη, θα χόρευα και καλαματιανό."

Αναφορικά με την αποχώρηση του, δήλωσε: "Εγώ παιδιά ενώ πιστεύω στο κάρμα, δεν πιστεύω ότι έφυγε από το κάρμα ο Παναγιώτης, πιστεύω στην απόδοση."

Τέλος, στη φημολογούμενη σχέση της με τον Έντουαρντ είπε: "Δεν μπορώ να σας πω αν έχω σχέση με τον Έντουαρτ".

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω