Ράγισε καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου - «Έχει μόνο έξι μήνες ζωής»

Συγκίνησε με την εξομολόγηση για την ανιψιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου - «Έχει μόνο έξι μήνες ζωής»

Καρδιές ράγισε η Έρρικα Πρεζεράκου, μιλώντας για τη μάχη που δίνει η ανιψιά της, Αναστασία με τον καρκίνο, με τους γιατρούς να τους λένε πως έχει μόνο 6 μήνες ζωής.

Το ταξίδι ελπίδας της 7χρονης Αναστασίας ξεκίνησε και πλέον βρίσκεται στην Αμερική και η αγάπη που έχει δεχθεί από τους ομογενείς είναι μεγάλη.

«Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Μιλούσα με την αδερφή μου και μου λέει “δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν κάνει εδώ οι ομογενείς”, έκλαιγα και έλεγα… Θεέ μου, τι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν την ψυχή τους και συντονίζονται βλέποντας όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά τους, είναι ευλογία αυτό», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου. Ρίγη συγκίνησης στο Instagram με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου μετά τον ακρωτηριασμό της.

Έρρικα Πρεζεράκου ανηψιά καρκίνος

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου - «Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου...»

Δύσκολες ώρες περνάει η Έρρικα Πρεζεράκου και η οικογένεια της, καθώς η ανιψιά της διαγνώσθηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η αθλήτρια μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, καθώς θα πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική στο Τέξας.

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση για να ξεπεράσει η μικρή Αναστασία το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική στο Τέξας που είναι εξειδικευμένη. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται τη βοήθειά μας. Από προσευχή μέχρι να βάλουμε χρήματα σε ένα κοινό λογαριασμό μέσω της Eurobank.

Θα χρειαστούν περίπου 700.000 ευρώ και έχουν συγκεντρωθεί τα μισά. Είμαι πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα. Εδώ μας λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να τα καταφέρει η Αναστασία», είπε αρχικά.

«Η Αναστασία, επειδή όλο αυτό ξεκίνησε όταν τα ματάκια της γύρισαν και νομίζαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό, ήρθε αμέσως με την οικογένειά της από την Καλαμάτα. Είμαστε σε μια διαρκή ταλάντωση. Ένα κομμάτι που ή θα κλαίμε ή θα λέμε πάμε γερά. Κάναμε πριν ένα μήνα τα γενέθλιά της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τα κάνουμε και του χρόνου», συνέχισε.