Νάντια Κοντογεώργη: Βούρκωσε στον αέρα της ΕΡΤ - "Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νάντια Κοντογεώργη: Βούρκωσε στον αέρα της ΕΡΤ -

Καλεσμένη στο ΦΛΕΡΤ με την Νάντια Κοντογεώργη ήταν η Αλεξάνδρα Παντελάκη η οποία μίλησε για τον σύζυγό της και την σχέση τους και συγκίνησε την παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως με τον άνδρα της γνωρίστηκε σε μεγάλη ηλικία και πιο αναλυτικά είπε:

«Έχει σημασία το γεγονός ότι γνωριστήκαμε κάπως μεγάλοι. Ξέραμε και οι δύο συνειδητά ότι η ζωή μας κάνει ένα δώρο και σε αυτό το δώρο πρέπει να φερθείς ανάλογα», δήλωσε.

«Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να κάνω αυτή τη συζήτηση», της απάντησε η Νάντια Κοντογεώργη σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

«Με το που θα φύγω στη δουλειά ο άντρας μου ρωτάει αν είμαι καλά. Μου φέρεται σαν να είμαι 5 χρονών! Ξυπνάω το πρωί και μου λέει: Τι κάνει το μωράκι μου, το κουτσουνάκι μου;”», αποκάλυψε στη συνέχεια η Αλέξανδρα Παντελάκη. Μάθετε γιατί βρίσκονται στα δικαστήρια οι ηθοποιοί από το Κάτω Παρτάλι.

Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Νάντια Κοντογεώργη

Η Νάντια Κοντογεώργη είχε καλεσμένη στη σημερινή της εκπομπή την Παυλίνα Βουλγαράκη και σε κάποιο σημείο, οι συνεργάτες της, της έκαναν μία υπέροχη έκπληξη, με την οποία η παρουσιάστρια, δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα της ΕΡΤ.

Μπορεί τα γενέθλια της Νάντιας να είναι στις 5 Σεπτεμβρίου ωστόσο οι συνεργάτες της, κρατούσαν για εκείνη μια έκπληξη. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής και ενώ μιλούσε με την Παυλίνα Βουλγαράκη, «μπούκαραν» μέσα με τούρτα και της ευχήθηκαν! Η ίδια δεν άντεξε, δάκρυσε και, όσο ευχαριστούσε τους συνεργάτες της, τα δάκρυα δεν έλεγαν να σταματήσουν!

«Να εκφράζομαι περισσότερο, να δεχτώ τις απώλειες γιατί φέτος ήταν μια χρονιά με απώλειες στη ζωή μου και να τις δεχτώ, να τις αγκαλιάσω και να τους δώσω χώρο. Να καλωσορίσω τους νέους ανθρώπους, τις νέες αγάπες και όλα τα υπέροχα που όλοι μας αξίζουμε» τόνισε συγκινημένη η Νάντια Κοντογεώργη στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής.