Παίκτης του Power of Love θετικός στον κορωνοϊο - Συγκλονίζει τους πάντες με τα συμπτώματα που έχει

Εξηγεί την περιπέτεια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παίκτης του Power of Love θετικός στον κορωνοϊο - Συγκλονίζει τους πάντες με τα συμπτώματα που έχει

Ένας αρκετά γνωστός παίκτης του Power Of Love συγκλονίζει τους πάντες με την περιπέτεια που έχει αντιμετωπίσει αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Θεόφιλο ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση, ότι νοσεί δηλαδή, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Αυτό που προκαλεί όμως ανησυχία ότι τα περίεργα συμπτώματα που έχει.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, είπε: «Και εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας παροτρύνω να προσέχετε τους εαυτούς σας και σε συνάρτηση τους γύρο σας… Ο κορωνοϊος υπάρχει και μπορεί να εμφανιστεί με διαφορά συμπτώματα…».

«Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος… Έχουν περάσει ήδη έξι μέρες… Θα είμαι σε καραντίνα 14 μέρες… Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και… παιδιά θερμή παράκληση να προσέχετε τον εαυτό σας!»! Θετικός και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Σουρλής

παίκτης του power of love με κορωνοιό συμπτώματα

παίκτης του power of love παναγιώτης με κορωνοιό

παίκτης του power of love με κορωνοιό

Αρραβωνιάστηκε αγαπημένο ζευγάρι - Σύντομα γαμπρός ο πιο κούκλος παίκτης του Power of love

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ένας από τους πιο κούκλους πρώην παίκτες του Power of love. Με τη σύντροφο τους μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν σε ένα όμορφο πάρτι που είχε καλεσμένους μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.

«Όταν μπαίνει στην ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει ο ίδιος στα social media.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος είχε μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον στον πρώτο κύκλος του Power of love.

O πρώην παίκτης λοιπόν πρόκειται να ντυθεί γαμπρός και να παντρευτεί την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν. Ωστόσο πρόταση γάμου στην καλή του έκανε ακόμη ένας παίκτης του Power of love.

Παναγιώτης Θεόφιλος παντραύεται

Παναγιώτης Θεόφιλος σύντροφος